Egy AMD FX 8320 processzorhoz milyen hűtőt ajánlotok? Olyan kéne ami jól hűt mégse olyan drága.
Figyelt kérdés
8.000 max 10.000FT körülit keresek. Ilyen alaplapom van: Asrock 970 Pro 3. A házam ilyen: XDL HAPPY-27R
Ezeket azért írtam le hogy tudjátok mekkora házam van és milyen az alaplap elrendezése hogy tudjuk milyen processzorhűtő fér a gépbe. Előre is köszi a segítséget.
2013. okt. 24. 07:15
1/5 A kérdező kommentje:
Egy Cooler Master TX3 EVO van most a gépemben. Nem hűti valami jól a Processzort ezért keresek másikat.
2013. okt. 24. 07:17
2/5 anonim válasza:
Rosszul van feltéve, simán hűvösön kéne tartania.
3/5 anonim válasza:
mennyi a proci hőmérséklete alapjáraton és terhelve?
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs rosszul feltéve figyeltem rá. Hűtőpaszta is van rajta nem sok nem is kevés. alapjáraton 35 terhelve akár 65 fokos is.
2013. okt. 24. 14:29
5/5 hozsoltika67 válasza:
Alpenföhn brocken ha találsz valahol, nekem is az van
És nagyon jól hüti a 3570k-t de amr+hoz is jó.
Kb 10-12ezer az àra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!