Az alábbi tápegység jó lesz a konfighoz?
2013. okt. 23. 16:54
12/20 A kérdező kommentje:
Ha lehet igen, mert szentesi vagyok, de ha máshonnan van, az se baj :)
2013. okt. 23. 21:04
13/20 Gábor_79 válasza:
Hello, én meg vásárhelyi, mindegy. Egy 400 Wattos elég, hacsak nem akarsz a közeljövőben fejleszteni. Innen Pick-pack pontra olcsóbb (van nálatok): [link]
15/20 anonim válasza:
Az fsp hexa, amit az elôttem szóló linkelt nagyon jó táp, megveheted nyugodtan, nem lesz vele bajod.
16/20 anonim válasza:
Ehhez a géphez a legolcsóbb FSP 350 APN is bőven sok, de az iArena is, a későbbi fejlesztésre gondolva a 400-as HEXA szinte mindennek elég a későbbiekre gondolva.
Azt értem folyamatos nagy terhelésen, hogy rátolsz 400 wattnyi állandó terhelést, lehet, hogy hamarabb megadja magát egy iArena, mint egy XFX 450-es.
17/20 anonim válasza:
Ha a későbbiekben nem akarod fejleszteni a gépet, akkor tényleg bőven sok ehhez még egy 350-es táp is.
18/20 Gábor_79 válasza:
Igen néztem én előtte is, hogy legfeljebb 200W-ot ha használ, csak sajnos én nem ismerek megbízható tápot 400W alatt.
19/20 Gábor_79 válasza:
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, különösen Gábornak!
A 400W-s FSP mellett döntöttem :)
2013. okt. 24. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!