Miért akadozik a recseg/hang?
Figyelt kérdés
Már próbáltam hang drívert frissíteni, de még mindig akadozik ha elindítok valamit, ami hangot ad ki, és egy a gép is belassul. Ez hardver, vagy szoftver hiba? Tudom újratelepítéssel meg lehetne tudni, de nem akarom emiatt újratelepíteni. Van valakinek valami ötlete? Minden hang akadozik, Youtobe, WMP, VLC, már próbáltam több lejátszóval is, de semmi változás. És igen, próbáltam más hangszóróval is(ami biztos hogy jó), és azzal is recsegő hangot ad ki, amikor elindítok egy zenét, vagy videót.2013. okt. 23. 11:14
1/1 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért, mobiltelefonról vagyok.
2013. okt. 23. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!