Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akadozik a hang lejátszá...

Miért akadozik a hang lejátszása a gépemen. Hol van hang, hol nincs?

Figyelt kérdés
Bármelyik lejátszót is hallgatom, vagy bármelyik hanganyagot, vagy filmet. Gondolom valami drivert kellene letöltenem, de honnan tudjam, hogy milyet is?
2013. júl. 23. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy a hangszórókkal van baj?
2013. júl. 23. 20:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de igen, a fejhallgatóm megtört, most kipróbáltam egy másikkal, és azzal tökéletesen működik. Nincs valami jó ötleted, hogy ne törjenek meg állandóan? Már ez az 5. lesz most, amit ki kell dobnom, csak eddig a mikrofon része tört meg mindig, most a másik.
2013. júl. 23. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Az asztalon vezesd el a kábelt ne gyűrd össze és ne nyomd össze! (pl Ne rakd az asztal mögé és told rá)

Nekem így már nem törik a fejesem kábele.

2013. júl. 23. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Folyamatosan fejhallgatót használsz? Én úgy szoktam ha nem használom elrakom a fejhallgatót úgy hogy nem legyen útban. Ha mindig azt használod akkor figyelj rá hogy ne menj rá székkel, stb.
2013. júl. 23. 20:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, folyamatosan nem használom, de nagyon sokat hallgatok angol szövegket és angol filmeket nézek, sokat egy nap. Így mindig itt van. :-)
2013. júl. 23. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!