Láttam egy plakáton valami HP ProBook reklámot 159000 körül. De nem emlékszem, hogy melyik üzlet. Melyik? És pontosan melyik modell?
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 21:58
1/7 anonim válasza:
A hp úgyis olyan suttyó, hogy talán jobban is jársz, ha elfelejted, hogy hol lehet kapni.
Ennyiért már rendes laptopot is lehet kapni...
2/7 anonim válasza:
Általában a laptop.hu reklámjaival lehet találkozni.
A probook egy jó kis üzleti gép.
Viszont a Dell latitude garancia feltételei (NBD) verhetetlenek.
3/7 anonim válasza:
Nekem még a mobiltelefonok őskorában mondta vki, hogy azért vesz alcatelt, mert annak jó a szervize - hát, szüksége is volt rá, és nem is egyszer...
Vegyél asust v acert, a többi meg felejtős!
4/7 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján az acer és a packard bell rossz minőségű, főleg a 120000 ft alattiak.
5/7 A kérdező kommentje:
Annyira örülnék, ha a kérdésre tudna válaszolni valaki és nem a HP-t ócsárolná. Nekem pont az kell. Egyébként azért mert 14"-es matt kijelzős numerikus billentyűzet nélküli laptop nincs más. Egyébként meg most is az van, csak munkahelyi, és tökéletesen működött évekig semmi baja nem volt, meg vagyok vele elégedve, szuper gép.
2013. okt. 21. 09:20
6/7 A kérdező kommentje:
Én is tudom, hoyg a legtöbb helyen a laptop.hu reklámja van, de nem csak, és nem találom ezt a modelt 159-ért a laptop oldalán.
2013. okt. 21. 09:21
7/7 anonim válasza:
Szerintem ezt láthattad.
Viszont ez 13"-os.
Az összes 14"-os bőven 200K fölött van. Gondolom pont azért akadt meg a szemed a hirdetésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!