Mennyi az egy éves bevétele a Feed The Beast Minecraft módnak, vagy rendelkezik e egyáltalán bevétellel?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 20:25
1/5 anonim válasza:
Én ugy tudom semmien bevétele nincs,mivel ingyenes,csak minecraft account kell hozzá,hog játszhasson vaalki rajta.Persze lehet öket támogatni paypal-on,de gondolom annyira sok bevételük nincs.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és szerinted mennyi bevétellel járna ha készítenék egy az FTB-nél több móddal vagy elemmel rendelkező módot, teszem 0.99$-ért lenne rá vevő Amerikában és Európa többi országában (vagy máshol (is), de ez lenne a célterület értelem szerűen)
2013. aug. 27. 11:38
3/5 anonim válasza:
azt ugye tudod h ha valamibol beveteled szarmazik abbol adoznod kell?
4/5 A kérdező kommentje:
Persze, de az adó még mindig csak egy kis része a bevételnek..És nem is nagyon értek az e féle számítógépes dolgokhoz de ezt szerintem össze tudnám hozni.
A kérdés viszont továbbra is az, hogy egy 0.99$ azaz körülbelül 220 Ft összegű dologból mennyi pénz folyna be?
2013. aug. 27. 22:19
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon lenne bevételed,mivel manapság már mindenki tud modokat csinálni.2-3 óra alatt megvan egy magyar 12éves gyerek egy saját kliensel...szal nem hinném h annyira lenne bevételed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!