Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vidikari játékra? (többi lent)

Vidikari játékra? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy vidikarit,de nem tudom milyet vegyek játékra.Tudom hogy kijött az R9 es sorozat és alig változtattak rajta vmit

Gondolkoztam hogy egy msi 770 lightningot veszek,de a shappire r9 toxic sorozat is megtetszett.A gép többi része november vege fele lesz meg. Vidikarira 130ezrem van.ebből milyet vegyek, hogy tudja futtatni fhd-ba a Crysis3-mat gta 5 es bf4 cod Ghost-ot is.Következő videókártya csere 2 év múlva lenne. Köszi a válaszokat.Ti is írjatok vidikarit.

2013. okt. 19. 22:42
 1/7 Kirito-kun ***** válasza:
szerintem gyűjts egy kicsit az R9 290X-re :D
2013. okt. 19. 22:43
 2/7 Komplikato ***** válasza:
Háááát, ha nálunk nem tesznek nagyon rá az árra (mert sajnos szoktak és nem, nem az ÁFA miatt van), akkor az R9-290 (tudod X nélküli) az kb. abban az árban jön.
2013. okt. 19. 23:03
 3/7 A kérdező kommentje:
De miben jobb az r9 es sorozat?Tudom,hogy újabb generáció de néztem tesztet és semmi kül.nem láttam.Szerintem elég 60 ert egy asus r nemtom hanyas mert 2 ev múlva megint cseréljük a vidikarit.Lényeg menjen fullhdba a Crysis3 (nem szeretem de ez a legerősebb gepigenyű)bf4 és cod Ghost FHD-BA.Majd lesz hozzá intel proci es stb...Az r9es.sorozatból melyiket ve gyem 130 k ért.
2013. okt. 20. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:
A 770 lighting egy jó kártya, de a gaming is ugyanolyan, olcsóbban. A 770 veri a 280x-et, nem sokkal, de igen. A 290x meg már egy 780 szintű vga, szóval amire ideér Mo-ra, addig annak is felmegy az ára.
2013. okt. 20. 10:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor most melyiket vegyem?

Még ezt néztem ki: [link]

viszonylag olcsó. Szerintetek elfutna rajta a Crysis3 videózás közbe??

Ultra grafikán 40 fps en ment az egyik videóban.Ez legyen vagy egy MSI LIGHTNING??

2013. okt. 20. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha megengedheted magadnak akkor inkább a 770
2013. okt. 20. 12:29
 7/7 Kirito-kun ***** válasza:
a 770 meg az r9 280x egy szinten lesznek,a 770 lightning edition lesz kicsit feljebb,de csak kicsit,és biztos vagyok benne,hogy hamar jön a boostos AMD verzió is.... de a 280X 80-nál,a GTX 770 110-nél kezdődik,és ugyan azt tudja a kettő,szerintem jól gondold meg mégegyszer,a 61%-os pedig egy intel fanboy
2013. okt. 20. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!