Driver probléma lehet?
Üdv ! Lenne egy kérdéem remélem tudtok egíteni ? Tegnap vettem egy gépet és ujra telepítettem az xp-t ! windows xp sp 3 van mot rajta és az lenne a problémám hogy nem fut rajta semmien játék ! és úgy gondolom hogy valami nincsen felrakva a gépre . akár meik játékot el akarnám inditani de cak egy fekete képernyőt hoz be és aztán ujra a tálcát látom a játék nem indul és hiba üzenetet is dob ki . link kép: [link]
Valami Driver kell lehet de egyépként raktam rá VGA drivert ( INTEGRAT 384.0 mgb) [link] ezek a progik putnak most rajta Gigabyte alaplapom van [link] ha tudjátok mi a megoldás kérlek küldjetek letöltő linket mert nem vagyok járta a dolgok ban mi lehet a problema ??? köszönöm előre is ..
ismerős probléma én is NFS prostreetel ütköztem ebbe keményen sőt hogy azt mondjam ugyanolyan géppel mint neked
:D
Hát vagy veszel egy vidikártyát mert az integrált nem híres.
egy hasznos program Microsoft DirectX ha nincs fent akkor telepítsed mert a prostreet KÖVETELI!LINK: [link]
jó keresgélést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!