Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Driver probléma lehet?

Driver probléma lehet?

Figyelt kérdés

Üdv ! Lenne egy kérdéem remélem tudtok egíteni ? Tegnap vettem egy gépet és ujra telepítettem az xp-t ! windows xp sp 3 van mot rajta és az lenne a problémám hogy nem fut rajta semmien játék ! és úgy gondolom hogy valami nincsen felrakva a gépre . akár meik játékot el akarnám inditani de cak egy fekete képernyőt hoz be és aztán ujra a tálcát látom a játék nem indul és hiba üzenetet is dob ki . link kép: [link]

Valami Driver kell lehet de egyépként raktam rá VGA drivert ( INTEGRAT 384.0 mgb) [link] ezek a progik putnak most rajta Gigabyte alaplapom van [link] ha tudjátok mi a megoldás kérlek küldjetek letöltő linket mert nem vagyok járta a dolgok ban mi lehet a problema ??? köszönöm előre is ..

2013. okt. 18. 21:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Előre is elnézést az S betűk le maradtak XD gomb nem jó xd
2013. okt. 18. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:

ismerős probléma én is NFS prostreetel ütköztem ebbe keményen sőt hogy azt mondjam ugyanolyan géppel mint neked

:D

Hát vagy veszel egy vidikártyát mert az integrált nem híres.

egy hasznos program Microsoft DirectX ha nincs fent akkor telepítsed mert a prostreet KÖVETELI!LINK: [link]

jó keresgélést!

2013. okt. 18. 22:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Közzi szépan :D
2013. okt. 18. 22:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Szépen :D
2013. okt. 18. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!