Internet és az ALAPLAP?
Sziasztok!
Dióhéjban : Szomszédomék kaptak egy használt gépet..
Kivették a régit betették a helyére az "új" gépet, és persze hogy egy darab CD-t nem kaptak hozzá megkértek hogy telepítsem újra mert Linux volt rajta.. (amivel csatlakozni lehetett az Internetre)
Sikeresen feltelepítettem az op. rendszert most pedig az Internetre szeretnék felcsatlakozni de nem engedi!
T-Home net van bekötve a Modemhez WEBes telepítő van beírom a webes telepítő IP címet : 192.168.1.254
Nem hozza be.. mivel a érzékeli a gép hogy csatlakoztatva van a netre legalább is szerintem ugyanis amikor újratelepítettem Driverek hiánya miatt csak magát az op. rendszert raktam rá, gondolom az alaplap miatt nem érzékeli a netet, amig nem érzékeli addig nem tudom megcsinálni a webes telepítőt se!
Hogyan tudnám a problémámat orvosolni?
ALAPLAP : Hewlett-Packard HP d530 SFF(DG759A)
Ha valaki tudna valami számomra hasznosat javasolni, hogy mit kezdjek a géppel hogy a Webes telepítést elkezdhessem azt megköszönném!
A szolgáltató ügyfélszolgálatát hívnám.
Van olyan internetkapcsolat, ami a hálózati kártya (az alaplapi is)"Fizikai címéhez" van kötve. Ha ez változik,(csere esetén például) a szolgáltatónál újra be kell állítani.
Nem biztos, hogy ez ilyen kapcsolat, de egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!