VLLBalázs kérdése:
Megérné-e ilyen hűtést venni a laptopomhoz?
Figyelt kérdés
Tehát melegszik a laptopom!
Arra gondoltam hogy vennék:
Ilyet:
[link] /notebook_laptop_huto_3_ventis_legolcsobb_1719471572.html
Meg egy ilyet:
Mert ez így hűtené a belső és külső eszközöket.
A tanácsotokat kérem: ElőreIsköszi! :) Balázs
2013. márc. 18. 17:52
2/7 anonim válasza:
Ezek a tartó-szerű izék (első link) hatásosabbak mindenképp.
3/7 anonim válasza:
Az első link csodálatos.
A második..?..
Ennyire hülyének nézik az embert? Ha nem poros a hűtőborda simán kifújja a venti,ha meg poros és eldugult akkor azon még az új pápa sem segít csak a tisztítás.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!!!!!!!!4 :)
2013. márc. 18. 18:03
5/7 A kérdező kommentje:
Kinek volt(van) már olyan masinériája mint a második linken???
2013. márc. 18. 18:05
6/7 anonim válasza:
az elsőt ajánlom mivel nekem is az van :) tökéletes és nem fagy tőle a gép. a vákumos ne vegyél mert nem túl jót hallottam róla, mint ahogy a 2. komis írta, "hűlyének nézik az embert".
7/7 anonim válasza:
Egy kis fizika .... merre száll a hő ?? felfelé tehát mindegy mit teszel alá az csak a környezeti hőjét csökkenti és az így be szívott levegő je lesz hidegebb a laptop ventinek..........ugye fözni se ugy szoktunk hogy a lábos tetejére tesszük a rezsót.....az összes ilyen inkább szemfény vesztés ez a szerény véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!