2 millás gamer konfig?
csak azért kérdezk meg mindenkit, mert drága alkatrészeknél nem akarok melléfogni, aztán meg csak a szívás lenne belőle. monitort nem kell beleszámolni, van fullHD projektorom, oszt azzal fogom nyomni. jó lenne 2 procis alaplapos megoldás, de nem tudom, kijön-e a pénzből, vagy egyáltalán alkalmas-e a PCI-e slotja GTX titánra vagy valami hasonlóra. ötlet? ja és az ilyen kérdésekkel hagyjatok: HONNAN VAN 2 MILLÁD GAMER GÉPRE?? :O :O :O
(csak mert az magánügy, bocsi)
ja, am olyat sem kérek, h költsem másra.
Kreténség ennyit elszórni egy gépre. Bár szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy fals a kérdés, és csak szórakozol a fórumozókkal.
300 000 Ft -ból már bőven olyan erőművet építhetsz, ami egy 1-2 évig mindent full -ba visz. Ha értenél hozzá egy kicsit is tudnád, hogy a technológiák folyamatosan cserélődnek. A 2 millás szörnyed max fél évvel fog a 300 000 -res gép után elavulni. Szóval ennyi erővel fel is gyújthatnád a maradék pénzt. Most ha lesz 200 fps -esd a csodagépeddel lópéniszt nem fogsz belőle érzékelni a 60-hoz képest. Max csak frenkizésre jó a haverok előtt, de ők is inkább csak kinevetnek vele a hátad mögött.
Akárhogy is szánalmas...
Sajnos sok elkényeztetett ficsúr van, aki nem tudja mi a pénz értéke, mert egy keserves napot nem dolgozott életében.
"..... én csak teszter és tanácsadó vagyok, plusz megkapom a gépet ha végetért a dolog,....."
Ja, "teszter", és a gyik.hu-n kell tanácsot kérned... :D Szerintem elfáradtál mára, ideje ágyba bújni és jól kipihenni magad. Holnapra jobb lesz meglátod. :D
akármi is ebben a fake, azt el kell ismerni, hogy valami csak azért is bullshit
vagy a kérdés, vagy te, vagy a főnököd, vagy mindhárom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!