Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2 millás gamer konfig?

2 millás gamer konfig?

Figyelt kérdés

csak azért kérdezk meg mindenkit, mert drága alkatrészeknél nem akarok melléfogni, aztán meg csak a szívás lenne belőle. monitort nem kell beleszámolni, van fullHD projektorom, oszt azzal fogom nyomni. jó lenne 2 procis alaplapos megoldás, de nem tudom, kijön-e a pénzből, vagy egyáltalán alkalmas-e a PCI-e slotja GTX titánra vagy valami hasonlóra. ötlet? ja és az ilyen kérdésekkel hagyjatok: HONNAN VAN 2 MILLÁD GAMER GÉPRE?? :O :O :O

(csak mert az magánügy, bocsi)

ja, am olyat sem kérek, h költsem másra.

2013. okt. 17. 23:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
kimegyek egy cigire és alszok
2013. okt. 17. 23:58
 2/25 Mirk válasza:
Nem érdekel honnan van és azt se mondom, hogy költsd másra, csak arra kérlek szánj rá inkább 1.9 milliót és küldj el nekem száz ezret :)
2013. okt. 17. 23:58
 3/25 A kérdező kommentje:
bocs, akk csak el kell mondanom, vállalati pénz, én csak teszter és tanácsadó vagyok, plusz megkapom a gépet ha végetért a dolog, próbálnék ezért minél többet bele pumpálni, viszont hozzám csak az alkatrészek érkeznek, azok is munkahelyre, a pénzt nem látom meg soha.
2013. okt. 18. 00:10
 4/25 P.O.C. ***** válasza:
90%

Kreténség ennyit elszórni egy gépre. Bár szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy fals a kérdés, és csak szórakozol a fórumozókkal.

300 000 Ft -ból már bőven olyan erőművet építhetsz, ami egy 1-2 évig mindent full -ba visz. Ha értenél hozzá egy kicsit is tudnád, hogy a technológiák folyamatosan cserélődnek. A 2 millás szörnyed max fél évvel fog a 300 000 -res gép után elavulni. Szóval ennyi erővel fel is gyújthatnád a maradék pénzt. Most ha lesz 200 fps -esd a csodagépeddel lópéniszt nem fogsz belőle érzékelni a 60-hoz képest. Max csak frenkizésre jó a haverok előtt, de ők is inkább csak kinevetnek vele a hátad mögött.

Akárhogy is szánalmas...

Sajnos sok elkényeztetett ficsúr van, aki nem tudja mi a pénz értéke, mert egy keserves napot nem dolgozott életében.

2013. okt. 18. 00:14
 5/25 A kérdező kommentje:
amit mondtam, ez a feladat, a pénz a vállalaté, csak a főnök olyan kocka, h rekordot akar dönteni Magyarországon, vagy legalább megközelíteni az eddigit. viszont tök jó fej, mert ide adja a gépet, ha sikerül a rekorddöntés. vmi játékban akar FPS rekordot megdönteni, többre nem emlékszek, viszont azt az FPS-t stabilan kéne tartani 1 órán keresztül, anélkül, h öntögetem a nitrogént a gépbe, tehát atom hűtés is kéne, ha húzunk a cuccokon.
2013. okt. 18. 00:19
 6/25 P.O.C. ***** válasza:
91%

"..... én csak teszter és tanácsadó vagyok, plusz megkapom a gépet ha végetért a dolog,....."

Ja, "teszter", és a gyik.hu-n kell tanácsot kérned... :D Szerintem elfáradtál mára, ideje ágyba bújni és jól kipihenni magad. Holnapra jobb lesz meglátod. :D

2013. okt. 18. 00:21
 7/25 A kérdező kommentje:
am 300-ból 1 db GTX titán jön ki ha jól tudom, abból 4 db SLI-be már többet tud, de azzal már elbasztam a pénz több mint felét. tehát így is szűkösen jönnék ki., a 2 procis alaplapos baromságra meg télleg nem maradna semmi így utánaszámolva, tehát azt el is vetjük szépen.
2013. okt. 18. 00:23
 8/25 A kérdező kommentje:
igen, ebben a biznicben én jáccok majd a gépen tesztkor, aztán majd a főnök dönti a rekordot, tanácsadó is csak ebben a biznicben vagyok, és csak azért kérdezek itt, mert láttam, h sok ember van, akik jó konfigokat hajigálnak össze, és többet tudnak az ilyenekről mint én.
2013. okt. 18. 00:25
 9/25 A kérdező kommentje:
de annyiban igazad van, h fáradt vagyok. mert elég nehéz megértetni a közösséggel, h mit szeretnék. és lassan te fogsz kérdezni az én kérdésemre
2013. okt. 18. 00:27
 10/25 anonim ***** válasza:
90%

akármi is ebben a fake, azt el kell ismerni, hogy valami csak azért is bullshit

vagy a kérdés, vagy te, vagy a főnököd, vagy mindhárom

2013. okt. 18. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!