Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek Dell Inspiro...

Mi a véleményetek Dell Inspiron 3737 notebookról?

Figyelt kérdés

Cél kollégiumba film zene játék videó vágás stb.

konfig:

Gyártó:

Dell

Család:

Inspiron

Modell:

3737

Processzor típus:

IntelŸ Core™ i7

Számozás:

4500U (összehasonlítás)

Mag neve:

Haswell

Memória méret:

8GB

Memóriabővítés

Frekvencia:

1600MHz

Merevlemez méret:

1TB

SSD kombó

Tipus:

HDD, 5400rpm

Kijelző méret:

17.3

Pixelhiba garancia

Felbontás:

1600 x 900

Tipus:

HD+ LED fényes TFT

Videókártya gyártó:

AMD

Tipus:

Radeon HD 8870M (összehasonlítás)

VRAM mérete:

2GB

Operációs rendszer:

Linux

Operációs rendszer

Család:

Ubuntu

Garancia időtartam:

3 év

Laptopszalon garancia

Tipus:

szervizgarancia

Csatlakozók (adatátviteli eszközök):

USB port:

2 USB 3.0 és 2 USB 2.0

HDMI:

igen

Kártyaolvasó:

Igen

LAN:

10/100

WLAN:

802.11 b/g/n

Bluetooth:

4.0

Webkamera:

1 MP

Egyéb jellemzők:

Optikai meghajtó típus:

DVD Super Multi

jellemző:

Kétrétegű +/- DVD-író és olvasó

Akkumulátor cellaszám:

6 cellás

Billentyűzet:

Magyar + numerikus pad

Audio:

HD Audio

Szin:

Fekete

Tömeg:

2,7 kg

Jellemző:

65 Wattóra

2013. okt. 16. 07:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Nekem Dell Vostro 2510-esem van, es szerintem egy kalap szar. Beszeltem laptop szervizesekkel es ok is leszaroztak es meg sokan a neten. Ugyanis jo meg minden, de ha beszarik rajta valami akkor annyi. Foleg magyarorszagon egy vagyon a szervizelese, ha egyaltalan javitjak. A toltese es az akksija a dell-eknek 3 polus-on megy es baromi szeszelyes tud lenni. Rogyasig van a net tolteshibakkal. Tovabba egy vagyon hozza egy akksi es sok dell csak a gyari akksit fogadja el. Ar-ertek aranyban szerintem az egyik legrosszabb valasztas. Sokkal olcsobban lehet venni erosebb gepeket.
2013. okt. 16. 07:21
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
Tovabba az i7 prociba van GPU. Tehat egy draga CPU-t veszel feleslegesen mert ott a laptopba a Radeon. Szerintem vagy egyik vagy masiknak van ertelme. A 4500U-nak pont a kis fogyasztas lenne a lenyege de igy felesleges. Tovabba ha ubuntut es foleg 32 bitest hasznalsz akkor teljesen felesleges a 8GB ram. Az SSD nem hulyeseg de a kombo szerintem baromsag. Belassitja a HDD az SSD-et. Vegyel inkabb egy "gyengebb" gepet egy nagyobb SSD-vel es egy kulso HDD-vel. intel i7-nek se sok ertelme van szerintem. 2 magos legtobbszor boven eleg es a hulye szalak (threads) nelkul. Az is csak parasztvakitas.
2013. okt. 16. 07:38
 3/13 anonim válasza:
Nekem dell-em volt, de miután megvettem a hangfala rögtön recsegett. Oké garancia, javítás de akkor is kellemetlen egy 350 000 új laptopnál az ilyen.
2013. okt. 16. 13:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Oprendszert egyből cserélem.... a i7es proci nem gyorsabb az i5-nél?
2013. okt. 26. 22:10
 5/13 anonim ***** válasza:

hat szerintem az oprendszer ami er valamit a gepbol. Marmint men rossz masina de a delleket ismerven baromira tularazott lehet. i7 meg altalaban gyorsabb az i5-nel de mivel mindegyikbol tobb generacio van (4) es mindegyikbol van egy rahedli ez sem feltetlen igaz. i5-bol csak 2 magos van, de i7-bol sem mindegyik 4 magos. Es i5-bol is van magas orajelu (3Ghz) koruli mig i7-bol is van 2-alatti. Szal nem torvenyszeru. annyi talan elmondhato az i7 javara, hogy a cache memoriaja tobb mint az i5-nek. De az a legegyszerubb ha megnezed a procit az intel oldalan (ark.intel.com), illetve ha benchmark erdekell akkor itt:

[link]

2013. okt. 27. 02:36
 6/13 A kérdező kommentje:
[link] ez már annyival jobb vétel lenne?
2013. okt. 27. 10:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor mar inkabb a dell. Nekem volt Lenovom aminek kiszakadt a zsanerja es ahogy nezem a dell inspiron-ok is 200 korul vannak. Azert azok minosegi gepek. En csak annyit mondtam, hogy szerintem nem jo az ar-ertek aranyuk. Olcsobb kategoriabol en Acer-re, dragabbol Asus-ra szavazok. De amugy tokmind1 milyen gepet veszel mert 2 ev mulva szart se fognak erni. Csak annyit, hogy a 17"-os kijelzo szerintem nagy nezni is meg cipelni is, de neked kell tudnod mire van szukseged.
2013. okt. 27. 20:06
 8/13 dnbsoldiers válasza:
Hello! Érdekelne, hogy megvetted-e a dellt. Ha igen mi a véleményed róla? Jövőhéten én is egy ugyanilyen megvásárlását tervezem.
2013. nov. 26. 14:27
 9/13 A kérdező kommentje:
Karácsony körül veszem meg. de te majd irhatnál véleményt.
2013. nov. 26. 19:17
 10/13 D Ádám válasza:

Hello!

Kb 1 hónapja vettem 3737-est mert jó videókártya van benne, és ha nem játszol rajta, akkor a cpu integráltját használja, amivel nálam 4 órákat is kibír 17 colos kijelző ellenére. A teljesítményével meg vagyok elégedve ennyi pénzért. Próbáltam rajta néhány újabb játékot, pl crysis 3 mediumon 30 fps-el simán elmegy, ac: black flag-nél már inkább 26 körül, de még játszható az is. Tehát nem az a kifejezetten felső kategóriás gamer gép, de én 197ért vettem, és nálam ennyit megért.

Ami negatívum, hogy dell honlapján nem is voltak driverek ehhez a típushoz, és mikor érdeklődtem hogy honnan töltsem le, akkor másolták oda egy másik laptop drivereit amik ezzel kompatibilisek. Ráadásul win8on kívül semelyik oprendszeren nem volt hibamentes a telepítése a drivereknek. Még win 8.1-en sem, de ez betudható annak, hogy még csak alig jelent meg és készülnek az új driverek hozzá, remélem így van, mert szeretném a frissebb oprendszert feltenni, de most nincs időm arra, hogy ha még mindig inkompatibilisek a driverek, akkor visszategyem a mostanit. Aki esetleg használ ilyen laptopot és win8.1et tett fel, írja meg tapasztalatait.

2013. nov. 27. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!