Ez egy arányosan összerakott gép?
Figyelt kérdés
Alaplap: ASUS p5q
CPU: Q6600
VGA: GTX 650ti oc 1gb
RAM 2x2gb
2013. okt. 15. 17:49
1/3 anonim válasza:
nem eri meg 775 os foglalatba fektetni.Hasznalt?Es mennyi az ara mert 1440 ben eleg jol fog futni minden de ne vard hogy full hd ben maxon fogsz jatszani
2/3 A kérdező kommentje:
Fél éve megvettem a gépet, csak annyit változtattam rajta, hogy 3x2GB ram, meg a CPU-t 3GHz-re felhúztam! Megelégszem a HD val is mivel a monitorom nm adja le a FullHD-t. Ahhoz képest elég jol viszi a játékokat! Nagy meglepődés volt számomra, hogy a nfs rivals-t , meg bf4-et fllon pöngeti HD beállítással! :)
2014. febr. 21. 10:00
3/3 anonim válasza:
Nem rossz kis gép. :) Mehetett volna mellé erősebb vga is. Még egy r9 270x-el talán megbírkózna a proci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!