Asus P5GC MX/S alaplapom van. Menni fog bele ez a két VGA?
Kinéztem magamnak 2 VGA-t, gondolván hogy csak le kéne már cserélni a GeForce 9300 GS 256 mb-os VGA-t. Arra lennék kíváncsi, hogy az alaplapba passzolna-e a két kártya egyike.
AMD Radeon HD 7770
AMD Radeon HD 7790
Valamint keresek egy olyan oldalt, ahol letesztelik a VGA-kat, és részletesen pontozgatják őket, hogy melyik VGA miben jobb a másiknál, táblázatba foglalva, vagy statisztika szerűen. Ha tudtok ilyen oldalt írjatok már egy címet légyszíves! Össze szeretném hasonlítani a két kártyát, valamint az én jelenlegi kártyámat is, hogy várhatóan mennyivel lesz jobb, és melyiket válasszam.
Köszönöm!
Lehet tévedek, de ...
Az Intel 945GC és 945GZ chipsetes lapokon az integrált VGA okán olyan PCI-E foglalat van, ami a gyártó leírása szerint 16x-os, de valójában csak 4x-es, ami magában nem probléma, de az elterjedt PCI-E 1.0a és 1.1 HELYETT 1.0-ás és így jó pár PCI-E 2.x kártyával (3.x pláne) nem működik normálisan, mert nem adja le az elvárható minimális tápot a PCI-E-n keresztül és ezen nem segít a külső tápcsatlakozó.
Ezért én első körben rákeresnék, hogy van e bárki, aki használ bármilyen HD7xxx kártyát ILYEN chipsettel, aminek a fogyasztása 70-80W-nál több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!