Mi a teendő ha formázva lett a System Reserved nevű partíció és hibaüzenetet dob bootolásnál?
Az XP telepítője valószínűleg azért nem látja, mert nem IDE-ként van beállítva a BIOS-ban a HDD, hanem AHCI-nek és nincs integrálva a telepítőlemezre a driver, vagy floppyról nem adod be neki F6 megnyomása után.
Ha csak a bootmgr hiányzik neki, akkor komplett újratelepítés helyett nagyon sok javító program létezik, aki megkeresi, hogy melyik meghajtón milyen rendszer van és automatikusan kitölti a boot adatokat és felmásolja a hiányzó fájlokat is. Szóval nem kell egyből újratelepíteni, elég csak megfelelő "szervíz"programot keresni, esetleg egy BootCD formájában és máris 5 perc alatt megoldódik a problémád.
PROBLÉMA MEGOLDVA!
Azt csináltam,hogy a Windows 7 telepítő lemezének Számítógép javítása funkciójával nyitottam egy parancssort és oda begépeltem a Bootrec /RebuildBcd parancsot, mely kijavította a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!