Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mivel lehet egy ilyen gépet...

Mivel lehet egy ilyen gépet (hardverileg) tuningolni?

Figyelt kérdés

Rammal,procival,mennyiért?Érdemes egyáltalán költeni rá?Légyszi írjatok hacsak valami tippetek van akkor is.Nagyon nagy szükségem van rá.Az a gond ugye,hogy nem az újabb csatik vannak rajta.

[link]

2009. nov. 10. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Képfeltöltés.hu nem akar bejönni, ezért lehet, hogy kicsit másra fogok válaszolni.

Tuningolni csak akkor érdemes, ha kihasználnád, pl. hiába van i7-es procid, ha nem szoktál játszani.

De ha szoktál játszani, újabb játékokkal is, akkor megéri tuningolni, vagy ha már nagyon régi a géped és lassú akkor is.

RAM-ot 10000 körül már kaphatsz 1 Gb-osat is, proci is max. 20000, és már dual core-t kapsz annyiért.

2009. nov. 10. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Most már betöltött a kép.

Szerintem ez egy viszonylag jó gép (főleg enyémhez képest).

Játékok min. grafikán biztos elfutnak rajta (2009-esek is), de ha jobb grafikán akarsz játszani (ha játszani akarsz) akkor egy 2 Gb-os ram, egy 2 magos (vagy ha az anyagiak megengedik 4 magos) proci, és min. egy nvidia 7xxx-es videókártya.

2009. nov. 10. 21:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Igazából már nagyon sokszor elhatároztam magamban,hogy kidobom a pi*sába,aztán összerakok valami jobbat.De most lett bele véve:új ház,ki lett plexiztetve,neont tettünk bele,stb.tényleg teszek képet.Szóval ezért nem akarom kidobni csak a GTA IV meg ilyenek meg se moccannának rajta.Szóval mennyit kéne belekölteni ahhoz,hogy legyen egy jó kis gépem?Hol lehet beszerezni hozzá legolcsóbban cuccokat?És miket kell belerakni?Esetleg milyen oprendszert ajánlotok hozzá?

Ja és a kép:

[link]

2009. nov. 10. 21:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Ubuntu Live CD-t felpörgetnék benne, hogy kiderüljön, tetszik-e neki. Netezős gépnek még eléggé sikergyanús.
2009. nov. 10. 23:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Ubuntut játékhoz...

Játékhoz csak a Windows a jó.

ipon.hu-t ajánlom, és ha teljesen új gépet akarsz (házon kívül mindent kidobni), akkor kell majd proci, videókártya, ram, vinyó, táp, hűtés, alaplap, hangkártya és még sok minden.

De szerintem elég kicserélni a procit, videókártyát, és a ramot.

Prociból egy 4 magos (30000 körül), de ha minnél olcsóbban akarod megúszni akkor elég egy 2 magos (10000-ért is van már), és egy GTA IV ezen is elfut, ha árak is érdekelnek: [link]

Akkor RAM: egy 2 Gb-os kell a GTA-hoz (1 is elég, de az már nagyon a minimum), már 11000-ért kapsz, árak itt: [link]

És videókártya, ha Nvidia akkor pl egy Nvidia 9600 GT (újabbakat már nem ismerem, pl az ilyen GTX meg minden szar) már 20000 körül meg van, árak itt: [link]

Vagy ha ATI akkor most a Radeon HD4730 ami még jó árban van, 2000 körül, de egy 4870-en már minden elfut, de az 50000-nél kezdődik.

Árak: [link]

Ahhoz viszont már nem értek, hogy a foglalatok meg minden ilyesmi megengedi-e ezt így kombinálni, de az még valószínű, hogy egy új táp esetleg jobb hűtés is kelleni fog.

De az ipon-nál van valami gép összerakó, ott ha beállítod az alaplapot, akkor már ahhoz "igazítja" a többi dolgot, tehát ha az ipon-nál meg tudod csinálni, akkor a foglalat engedi meg minden, meg 1-2 ezer forint-ért össze is szerelik.

2009. nov. 11. 01:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Én egy ilyen gépet már elfogadnék, és szerintem 80000 ft még annyira nem sok:

[link]

De ha mondjuk te 100000-t költenél a gépedre, még lehetne rajta változtatni.

2009. nov. 11. 01:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát szerintem dou core proci, 512 es video kari, meg veszel bele 2db 1Gb-os memot. Ez böven elég a játékoz. Ha jo helyen keresel még olcson meg is uszod.

Amugy GTA4 minimális rendszerigénye:

■Dual Core processzorral (minimum Pentium D)

■2 Gb memória

■DirectX 10-es (esetleg DirectX 9-es) videókártya 512 Mb memóriával

■18 GByte szabad hely a merevlemezen

■minimum SP2-es Windows XP

■Dual-layer DVD ROM

2009. nov. 13. 11:22
 8/10 anonim válasza:
ezt a gépet tuningolni már felesleges mert GTA IV menni nem fog rajta. az alaplapod nem támogatja se az újabb videokártyákat (PCIexpress) sem a dualcore/quadcore procikat(lga775) .Erre az alapra nem nagyon találsz tiednől erősebb dolgokat hogy azokat érdemes legyen megvenned mert videokártyából ugyan lenne jobb de PCI-os videokártyák sokkal erősebbek és olcsóbban hozzá lehet jutni nem beszélve a nagyobb választékról, 75.000forintért(ha normális jelenlegi tápegységed 60-65ből is kijössz) már vehetsz olyan gépet ami minden játékkal meg birkózik még jó pár évig, és ha később arra vetemedsz hogy tuningolás, bőven van lehetőség! oprendszer játékhoz egyelőre XP win7et még nem próbáltam ilyen téren de elvileg nyugodtan mehet az is! vistát semmikép... ha gondolod segítek akár összeállítani is miből mit érdemes
2009. nov. 13. 15:31
 9/10 anonim válasza:

...előző is én!

írtad hogy új ház meg neon stb... azt nem kell cserélned új konfiguráció mehet bele nyugodtan

2009. nov. 13. 15:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezen a gépen nem fog elfutni a GTA IV

Max akadozva, de úgy sem biztos

A proci és a videókártya miatt.

Bár a processzor még talán rendben van, de jobb videókártya kéne a GTA IV-hez.

2009. nov. 13. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!