Mi baja a dvd írómnak ha nem ír semmit ki lemezre?
Figyelt kérdés
nem ír semmit de a helyet frankón eltüntette a lemezről.mindent töröltem formáztam is de a semmivel még mindig tele a lemez.már rá se fér semmi de közben nincs is rajta semmi.nem mintha írna bármit is,ez a másik baj.egyszerűen nevetséges hogy tegnap vettem és nem működik.nem új de ahonnan vettem ott még müködött.akkor nálam van a baj? van jobb ötlete vkinek minthogy rámenjek kalapáccsal?:)2013. okt. 11. 14:38
11/12 A kérdező kommentje:
próba szerencse.de azt megemlíteném hogy nekem külső usb-s van és nem belső.ráadásul használtan vettem és az első pillanattól kezdve nem ír semmit.ez mind lényeges különbség az általad adott másik kérdéshez képest.de megpróbálom és majd írok hogy mi lett.
2013. okt. 13. 18:39
12/12 A kérdező kommentje:
feltelepítettem kiprobáltam 100 mb-ra számolt 3óra időt... nevetségesen lassú.ráadásul most már az egész lemezt megette.nincs rajt semmi de minden hely elfogyott róla, és sehogy nem tudom le törölni azt a láthatatlan kézzel foghatatlan,teljesen érzékelhetetlen semmit ami nem is létezik.elneveztem sötét fájlnak...
2013. okt. 13. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!