Vettem egy samsung dl dvd irot. Xbox 360 jatek irasara. Mindenki pioneert javasolt. Ehelyett lett a samsung kiirtam az elso jatekot es megirta sikeresen maxell lemezre!?
Figyelt kérdés
Most akkor miert mondjak hogy samsungot ne me szar?persze mindenki azt isteniti ami van neki2013. okt. 9. 11:40
1/4 anonim válasza:
Miért mit gondoltál.Hogy veszel 1 vadi új samsung dvd írót és nem fog működni? :D
Vannak emberek akik hozzá vannak esküdve márkákhoz a többit meg lemondják.a samsung 1 jó márka. Nincs vele semmi gond.
2/4 anonim válasza:
Én meg a pioneert rühellem, mert egy lemezválogatós vacak.
Gyorsan amortizálódik, hamar jelentkeznek lemez olvasási gondok.
LG, Samsung, NEC... tökéletes optikai meghajtókat gyárt!
3/4 anonim válasza:
Na'h meg a márka név választás is inkább gyerekes és fellengzős. "pioneer" => úttörő
Habár lehet benne valami, mert ha már mérgedben nekivágod a betonnak, mert elfogyott a türelmed miután a kutya által megrágott gyári lemezeket olvassa, de az általa lassan írt hibátlan CD -ket nem, akkor képes lesz feltörni az utat mikor mérgedben hozzá vágod.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom,bar mondom eddig egy jatekot irtam lassan 2.4 szeresen abgx 1.0.6 al atfuttatva..clone cd vel.az se mind 1 mit kell kiirni es milyen lemezre...bar a maxell fos verba jobb de dragabb is..
2013. okt. 9. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!