Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy samsung dl dvd...

Vettem egy samsung dl dvd irot. Xbox 360 jatek irasara. Mindenki pioneert javasolt. Ehelyett lett a samsung kiirtam az elso jatekot es megirta sikeresen maxell lemezre!?

Figyelt kérdés
Most akkor miert mondjak hogy samsungot ne me szar?persze mindenki azt isteniti ami van neki
2013. okt. 9. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért mit gondoltál.Hogy veszel 1 vadi új samsung dvd írót és nem fog működni? :D

Vannak emberek akik hozzá vannak esküdve márkákhoz a többit meg lemondják.a samsung 1 jó márka. Nincs vele semmi gond.

2013. okt. 9. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Én meg a pioneert rühellem, mert egy lemezválogatós vacak.

Gyorsan amortizálódik, hamar jelentkeznek lemez olvasási gondok.

LG, Samsung, NEC... tökéletes optikai meghajtókat gyárt!

2013. okt. 9. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Na'h meg a márka név választás is inkább gyerekes és fellengzős. "pioneer" => úttörő

Habár lehet benne valami, mert ha már mérgedben nekivágod a betonnak, mert elfogyott a türelmed miután a kutya által megrágott gyári lemezeket olvassa, de az általa lassan írt hibátlan CD -ket nem, akkor képes lesz feltörni az utat mikor mérgedben hozzá vágod.

2013. okt. 9. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom,bar mondom eddig egy jatekot irtam lassan 2.4 szeresen abgx 1.0.6 al atfuttatva..clone cd vel.az se mind 1 mit kell kiirni es milyen lemezre...bar a maxell fos verba jobb de dragabb is..
2013. okt. 9. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!