Hogyan vagy minek a segítségével álíthatom be a PC hűtőjének a fordulatszámát?
Figyelt kérdés
PC,hűtő,fordulatszám2013. okt. 7. 17:26
1/3 anonim válasza:
Üdv
erre van 1 ilyen program, ha a processzor ventijét szeretnéd állítani:
A legjobb lenne biosból állítani, ha van rá mód.
Olyan kifejezést keress h monitoring vagy hasonló. Ez eltérhet alaplaptól függően. A komolyabb alaplapoknál 4 eres kábellel van működtetve a venti, amit már szépen be lehet állítani újabb alaplapoknál a biosban. Ha viszont régebbi géped van, akkor a legjobb megoldás a potméteres szabályozó, amit néha lehet találni számítástechnikai üzletben. (De nézz szét a neten is)
Én régi Zalman prochűtő mellé kaptam potméteres szabályozót amit később átalakítottam, hogy több ventit is rá tudjak kötni.
De mióta új gépem van teljesen feleslegessé vált, mert már biosból mindent szépen be tudok állítani.
2/3 anonim válasza:
Az MSI Afterburner-t ajánlom, még mást is lehet benne tuningolni, pl. mag órajel, effektív órajel és még 1-2 dolgot. A BIOS-ban és lehet egyébként állítani.
3/3 anonim válasza:
elnézést proci hűtőt olvastam, sorry :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!