Nem nyomtat a nyomtató feketét, mert a cián kifogyott, és azt kéri, mit csináljak? (részletek lenn)
Szia, elméletileg ezek a tinták chip-esek, ezért nem tudsz nyomtatni, szerintem eredetivel kéne megpróbálni.
Ha veszel, nagyon nézd meg a tintán, mikor jár le a szav. ideje.
Sajnos attól tartok, ha veszel egy készlet tintát, annyiban lesz, mint egy printer!
Csak akkor fog nyomtatni, ha kicseréled az üres patront.
Ez van. Nincs okosság.
Ezért nem kell Epsont venni! Ez vonatkozik a HPre is. Olcsón hirdeti a nyomtatót, de utána fenntartásra elköltesz sokkal többet. Én Canont használok. Olcsó gép és a fenntartás is jó, utángyártottal is megy.
Jelen helyzetre: nem a cián fogyott ki, hanem tuti a kék (ciánkék). Cseréld ki a színest is. Mellesleg jó ha tudod, ha kifogy a fekete patron, akkor a színesből keveri ki, szóval jobb ha cserélsz amikor jelez a fekete. Amelyik chipes patronnal megy, ott nehéz utángyártott patronnal pótolni/feltölteni, mert szavatosság problémás (ezt már írták :)).
Összegzésképp: küld a másvilágra a viperával és vegyél Canont!
Az Epson tintákat lehetőleg azonnal ki kell cserélni, mert ha nem így teszel, a tintajáratok kiürülnek, és egy ideig nem csak azt a színt nem fogja nyomtatni, amelyik kifogyott.
Másrészt használj eredeti, vagy jó minőségű utángyártott tintát!
Szevasz!
13:49-nek.. Érdekes, nálam fordítva volt. A Canonomba 10000 lett volna a patron, 9,5-ért vettem új HP-t. Tény, az újakban helyből csak 1/2 tinta van, aztán ha kifogy, óbégat, menjünk tintát venni. Megtöltöttem itthon, persze tudomásul se vette. Egy hét internet keresésbe került a megoldás, nagyjából ilyesmi: a baloldali érintkező szigetcsoportból kettőt leragasztani, vissza, megjáratni, ugyanazt a jobboldalin is, azóta csendben van. Persze nem lehet végtelenül töltögetni, de néhányat kibír.
Üdv: StMiklos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!