Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kurzor nem mozog?

Kurzor nem mozog?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre, hogy néha mintha befagyna az egér. Viszont pár perce teljesen leállt, optikai egér, világít rendesen, akármelyik USB csatlakozóba dugom (laptopom van), egyikbe sem jó. Egyszer már volt ilyen, akkor átdugtam egy másikba és működött. Megpróbáltam egy régebbi optikai egeremet, de az sem volt jó, világított de nem mozgott. Amikor a jelenlegi egeret csatlakoztatom, kiírja, hogy illesztőprogram telepítése sikertelen.

2013. okt. 4. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Az USB-ben 4 vezeték van, 2 a tápnak, és 2 az adatnak, lehetséges, hogy az alaplapi forrasztás elengedte az egyik adatvezetéket.
2013. okt. 4. 19:58
 2/2 A kérdező kommentje:
de a laptopban van 3 USB csatlakozó de egyik sem jó, viszont a telefonomat érzékeli USB-n :D
2013. okt. 4. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!