Processzor vásárlás előtt állok. I7 3770K-t szemeltem ki. Olvasgattam a neten és mondták nagyon melegednek a rossz hőpaszta miatt. Gyári hűtő tudom felejtős. A lent említett hűtő elég lenne hozzá?
Az i7 jobb processzor, mint a 8350.
Az a paszta dolog csak erős tuningnál számít.
A gyári hűtő is elég hozzá alapórajelen.
Én Egy Scythe Ashura-t vagy Alpenföhn K2-t ajánlanék hozzá ha húzni is akarod, de Freezer 7 is alkalmas közepes mértékű tuningra.
Ha mem fogod húzni, akkor nem is kell k-s modell.
Egyátalán milyen célra lenne az i7?
Az úgy jó lesz.
A Freezer 7 már megvan?
A Freezer 7 nem egy tuningra való cucc. Erősebb, mint egy gyári hűtő, de igazából arra szánták, hogy halkabb legyen, mint egy gyári hűtő és ebben ki is merült. i7-nél ha tuningra kerül a sor, márpedig ezeket kegyetlenül lehet tuningolni, akkor ott baromi sok hőt kell elvezetni.
Játékhoz felesleges a tuning, videóvágásnál már lehet nyerni vele értékes időt. Én egy H80-as vagy vagy H100i-t tennék rá, ekkora értékű processzorra már megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!