Csíkos a fekete nyomtatásom miért?
Figyelt kérdés
Van egy 1 év körüli Canon Pixma Mg 5350 nyomtatóm. Vettem bele utàngyàrtott tintàt Peach-et nem a legolcsóbb. Eddig szèpen nyomtatot de most kihagy a feketéből sorokat. Legt h beszàradt a feje vagy mi? Nem sokat nyomtattam mostanàba. Nem vagyok ezekbe profi . Ötlet?2013. okt. 3. 15:01
1/11 soccerway válasza:
Vedd ki nyomd rá melegvizes zsebkendőre hátha jobb lesz.
2/11 anonim válasza:
Ha beszáradt, akkor vedd ki a fejet, és akár be is áztathatod egy kis langyos vízbe 10-20 percre. Csak a fej legalját, nem az egész patront. Utána óvatosan itasd fel róla a vizet és csinálj pár fejtisztítást.
3/11 anonim válasza:
"csinálj pár fejtisztítást"
Mármint a nyomtató progijával. :)
4/11 A kérdező kommentje:
Fejtisztítàs volt 5-ször meg intenziv is de nem lett jobb. Kipróbàlom a vizes dolgot remélem sikerül. De miért csak a fekete?
2013. okt. 3. 16:01
5/11 A kérdező kommentje:
Ne nevessetek ki de melyik részét ahol a fèm szàlak vannak vagy a szivacsos rèszét tegyem vízbe?
2013. okt. 3. 16:04
6/11 anonim válasza:
A nyomtató fejet. Nekem egybe van építve a patronnal, nem tudom, nálad hogy van. Azt a részt, ahol a festék kijön belőle a papírra. :)
Találtam egy képet. Nálam legalábbis így néz ki.
A 'B' jelű rész a fej. Úgy állítsd a vízbe, hogy csak az érjen bele.
8/11 anonim válasza:
Oké, nálad külön van a fej, ha jól értem.
Ezt a diavetítést kövesd. Itt is áztatják, ha jól látom.
9/11 A kérdező kommentje:
Hűha :) ezt tuti megtudom csinàlni? Ha ez nem működik akkor új fej kell vagy nyomtató ha jól értelmezem
2013. okt. 3. 16:42
10/11 anonim válasza:
Ez már csak rajtad múlik. Én nem akarlak rábeszélni semmire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!