Honnan szerezhetek egy nagyon olcsó gépet amit buzerálhatok?
Most kezdtem a középsulit, és az egyik info tantárgyból az újratelepítes merevlemez formázás dos parancsok virtuális pc bios meg stb stb.Az én 200 ezer forintos laptopon nem lehetőleg gyakorolnék,és ezt a szüleim is így gondolják.
10 k-m lenne rá, használtból ennyiért a lehető legjobb mi lenne ? tudtok egyet linkelni?
Szia.
A DOS parancsokat és a formázást, lehet virtuális gépen is gyakorloni, még a bios-t is lehet valamilyen szinten (modjuk ez már nem 100 %).
Rakj fel egy virtualisis gépet ;s arra telepitsd egy DOS-t és nyugodtan "buzeráld"
Virtualis gépek :
- Microsoft virtual pc
- Virtualbox
- Vmware
Sok sikert.
Üdv.
kb. 3 hónapja vettem ott egy P4 2.4 GHz, 1 GB RAM, 40 GB Hdd, 15" LCD monitor, sőt még egy sarok számítógépasztal is 10.000 HUF-ért. A postaköltség is majdnem annyi volt :)
Ha virtuális gépen gyakorolsz (pl. VirtualBox, VMware Workstation) kutya baja nem lesz a gépednek.
Amúgy tizesbe már belefér egy P4 -es konfig, itt nézz körül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!