Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen nyomtatót vegyek, amit...

Milyen nyomtatót vegyek, amit olcsó fenntartani?

Figyelt kérdés
Napi 2-3 oldal nyomtatás. 20-25 rugót szánnék rá.

2013. szept. 25. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a sebesség nem számít és elég az A4, akkor javaslom a HP Deskjet 1360-as nyomtatót. Végtelen primitív egy szerkezet, kicsi a mérete és olcsó hozzá a patron. De 20 ezer sok érte, én ha jól emlékszem 9 körül vettem. A patron meg háromezer valamennyi. 7 éve funkcionál minden probléma nélkül.
2013. szept. 25. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb a lézer nyomtató fenntartása, a legigénytelenebb is, mert ha sokáig nincs használatban, az sem árt neki, nem szárad be és egy toner nagyon sok lapra elég, egyszer pedig töltetni is lehet.
2013. szept. 25. 21:10
 3/5 MaXXeGee ***** válasza:
Canon, akár a multifunkciós is .. nem drága, nem egy sebesség őrült, de nekem 3 éve hibátlanul megy, a patron elfogadható áron van bele ... (4500 körül)évi 1 csomag (750db) A4 es lapot használok el nyomtatásra, az 2 patron kb (persze függ attól is, hogy mit nyomtatsz)
2013. szept. 25. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is Canon van (pixma mx375), 1 éve használom és nagyon elégedett vagyok vele. Kiváló minőség, egész jó áron és alacsony fenntartási költség.
2013. szept. 25. 21:38
 5/5 Lajos54 ***** válasza:

Minden az igénytől függ, de ha például csak fekete-fehér nyomtatásra van szükséged, akkor a lézer nyomtató üzemeltetési költsége a legkedvezőbb, mint a #2 válaszban is olvashattad. Az sem mindegy, hogy egyes (aránylag olcsó) tintasugarasoknál fennáll a beszáradás veszélye, ha ritkán használod. Persze, ha napi szinten, vagy mondjuk hetente egyszer-kétszer nyomtatsz, ez nem gond.

Viszont érdemes kiszámolni, mennyi oldalt tudsz kinyomtatni egy pár ezer forintos tintapatronnal, és mennyit egy effektív drágább(nak tűnő) lézer-tonerral.

2013. szept. 26. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!