Melyik a legjobb tápegység jelenleg 14000Ft-os áron amely rendelkezik 2db PCI-e csatlakozóval?
jelenleg egy Chieftec iArena 500W GPA-500S működteti a gépem.
Ez lényegében áll: i5-2500k processzor és Gigabyte Radeon HD5870 1GB GDDR5 videókártya.
Szervízben kimérték és a táp nem ad neki elég erőt, szeretnék valami professzionálisabbat találni.
Amire gondolok hogy lecseréljem: Thermaltake Berlin 630W W0393RE tápegység
Szakértői és egyéb véleményeket várok :)
Coolermaster GX450W
1db PCI-E tápja van,de 2-300 forint egy átalakító hozzá.
"jelenleg egy Chieftec iArena 500W GPA-500S működteti a gépem."
szerintem a jelenlegi táp is felér a 450-es CoolerMaster-rel, én is úgy használom most, egy pci-e + y átalakító.
de sajnos nem elég :/
Szerintetek a Thermaltake Berlin 630 W már elég hozzá?
Köszi a hozzászólást!
"Szerintetek a Thermaltake Berlin 630 W már elég hozzá? "
Elég, de drága jó olcsó HEC. Az eddig még csak az A-DATA BN-ben volt "kifogástalan".
"szerintem a jelenlegi táp is felér a 450-es CoolerMaster-rel, "
nem, a kettő erősen eltérő még ha csak az ág kiosztást is nézzük. A GX 450 erősebb.
Amúgy egy XFX Pro 450-et néznék, ha tudsz akkor egy v1 verziót, az kábeltekintetben is jobban felszerelt. Esetleg akkor már FSP Raider 550 és teljesítmény szempontból nem panaszkodhatsz.
A Thermaltake Berlin 630W most 13446Ft.
Mivel 630W és 80+ -os jelölésű így nem igazán szeretnék kockáztatni kisebb teljesítményűekkel.
Olyan 600W vagy e felettit szeretnék találni. Szerinted drága ennyiért a Thermal? Mit tudnál ajánlani ami ezen a szinten van ennyi pénzért?
Köszönöm szépen a hozzászólást! Ment a zöld :)
400-at eszik a kártya +95 még a proci. 450 vagy 500 watt ide kevésnek bizonyul.
Valami izmos kellene :) nem vagyok szakértő, én ezt találtam a legjobbnak eddig.
Akkor XFX Pro 550W vagy GX550W
Ezek ugyanolyan erősek mint az a kacat Berlin.
"400-at eszik a kártya +95 még a proci. 450 vagy 500 watt ide kevésnek bizonyul. "
nagyon elvagy tájolva. Egy GTX 480-ból se könnyű ekkora fogyit kihúzni, a HD5870 pedig maxon is megáll 220-ba. Az előző tápoddal a gond az volt, hogy megfutottad a 12V1-et.
"Mivel 630W és 80+ -os jelölésű így nem igazán szeretnék kockáztatni kisebb teljesítményűekkel. "
A hatásfok és a minőség nem egyenesen arányos. A 630 meg egy közös max érték, bár 12V-on nem gyengék ezek a tápok.
Szóval a Raider 550 ajánlat fenntartva, azt kb 15K-ból megúszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!