Mik a "legjobb" tápegység márkák?
Figyelt kérdés
nekem seasonic van, de sehol se látok a boltokban, csak codegen,chieftec,fsp , és hasonlókat. most akkor ez f.s ?2012. nov. 8. 12:17
1/4 Komplikato válasza:
Ez az egyik legjobb tápmárka, de nincs reklámozva itthon és drága, ezért kevés boltban kapni. Mondjuk a pcgear.hu trat ilyet.
Másrészt átmatricázva lehet kapni sok más "márkanév" alatt, nekem is volt XFX matricával ilyen.
2/4 A kérdező kommentje:
nem tudom hol van, mikor összevásároltam a dolgokat 4éve akkor 30ezer volt ez a táp és 430w
2012. nov. 8. 12:22
3/4 anonim válasza:
A linken legalább is az "ajánlott" kategóriában vannak a Seasonic (vagy más márkájú, de Seasonic belsejű) tápok.
Sőt, a legtöbb "Különösen ajánlott".
Talán az ára miatt nem olyan elterjedt, mint az említett tápok.
Az IPON-on találtam 9-et. 18 ezertől 44 ezerig.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!