A videókártyámat akarom lecserélni (ati hd6450) és venni egy sokkal izmosabbat ami már mindent elég jól elvisz, olyan 20-30 ezer körül max. Mi menne hozzá? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ilyen gépem van: AMD bulldozer 4100 3.6 ghz, 4 gb ram, ASrock 960gm-gs3 fx, 550 W táp.2013. szept. 29. 20:46
2/2 Richárd9310 válasza:
Én azt ajánlom hogy használtan vegyél kártyát mert kevesebb pénzből nagyobb teljesítményt kapsz.
HARDVERAPRÓ!!!! Ez az egyik leggyakrabban látogatott oldal, ahol hardvereket árusítanak használtan.
A kérdésedre a válasz:
pl.: GTX 560 23.000Ft
De ugyanúgy megéri a HD 6870-is. És a HD 7770-is, valahol olvastam hogy az újabb driverek hatására jobb a teljesítménye játék alatt... Én inkább az 560-at ajánlom. Keveset fogyaszt, és nagyon jó. Nekem egy 570-em van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Teszt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!