Lecserélném a videokártyámat a közeljövőben, tudtok ajánlani valami jó fajtát?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy GTX460-as kártyám van, és tudom, talán fölösleges lenne cserélni, mert még simán elmuzsikál, de baromira elegem lett az nVidia-ból! Hónapok óta sántít a driver pedig amint lehet frissítem, és úgy érzem, ha sokáig megy ez így konkrétan ki fogja nyírni a kártyát. Tehát mindenképp AMD-ben gondolkodok.
Anno olyan 45ezerért vettem a 460-ast, és most is hasonló árfekvésben gondolkodok.
2013. aug. 10. 15:48
1/6 anonim válasza:
HD7850 jön ki ebből a pénzből,ami nem egy húdenagy előrelépés.
Inkább 50-52 ezerért HD7870
2/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, ebből az összegből nem várhatok nagy csodát, azt hiszem az 50-52e keret még belefér. Amúgy most hogy írtam a választ, lefagyott a számítógép teljesen, és naponta legalább egyszer ezt eljátssza, és tudom, hogy az nVidia driver okozza a gebaszt. Többek között ezért is sokalltam be.
2013. aug. 10. 16:04
4/6 anonim válasza:
Miért is a NVidia miatt fagysz? Érdekes, én nem fagyok tőle...
Még kismilló dolog miatt fagyhat a gép...
5/6 A kérdező kommentje:
A videomegjelenítőre jön a panasz, nVidia driver frissítés után halt meg a rendszer nem egyszer, hanem milliószor. Új driverrel ugyanez. Néha elszáll a kép, mintha a monitor nem kapna jelet, csak reset-el lehet újraéleszteni...bármennyire is érdekes hogy nálad nincs gond, nálam van! Értek annyira a géphez, hogy tudjam, mi okozza a problémát.
2013. aug. 10. 18:19
6/6 GameFred válasza:
rx 6400 jó választás lenne,ha éppen van 50-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!