Letörött a procihűtő pöcke és talán paszta is kéne? Sok infó lent.
Figyelt kérdés
Nos sziasztok! Ma gyanútlanul játszok a far cry 3al mikor hallottam valami zajt a gépből, ezt követően pár másodperc múlva kapcsolt a gép. Mondom wtf? Megpróbáltam újra indítani de nem ment, mert ahogy bekapcsoltam pár másodperc múlva mindig kikapcsolt. No kábeleket kiszedem, oldalát levesben és látom, hogy az egyik oldal ventilátor nem megy. Na bedugtam csak a táp kábelt és néztem mivan, ha kézzel megindítottam mi közbe ment a gép akkor elindult de lassabban és ha még állítottam nem indult újra mint a többi.. No én leszedtem a papírt a közepéről és a csapágyat (asszem) nyomogattam egy kicsit és már elindult a gép bekapcsolásával bár még mindig gyengébben mint a többi, tesztelgetés közben egy ilyen összekapcsoló műanyag rész hozzá ért az egyik ventihez és tudjátok milyen hangot adott... Na fel állítom a gépet helyére rakom minden, bekapcsolom és megint hallottam azt a hangot mikor hozzá ér a ventihez.. No gyorsan lekapom oldalát nézzem meg mivan és láttam a procihűtőnél azt a kart, csak lógótt.. Na szétkapom és nézem az egyik pöcök amibe bele kell akasztani le van törve... Simán leszedtem a hűtőt az jutott eszembe nem kell vmi paszta? .. Rakok képeket.. Szóval ne csináljak hogy újra élvezhessem a gépem? Ha vhogy rögzítem a hűtőt akkor minden ok.....? [link] [link] [link] [link] [link] [link] Előre is köszönöm a segítséget, ha helyesírási hiba van az betudható annak, hogy telefonról vagyok. Peace2013. szept. 29. 16:23
1/9 A kérdező kommentje:
bocsi, telóról voltam és az autocorrect is bezavart, nézzétek el nekem
2013. szept. 29. 16:26
3/9 anonim válasza:
Az csak a paszta nyoma te igenhülye.a kérdezőnek :Ha szervízbe viszed jobban jársz, mint hogy otthon barkácsolod meg
5/9 A kérdező kommentje:
2 db kicsit érett gumival rögzítettem a hűtőt egy kicsit most meg itt gépezek.. kíváncsi vagyok meddig bírja. paszta kéne rá ?
2013. szept. 29. 16:48
6/9 A kérdező kommentje:
ezen a képen jól látszik, hogy középen letört az a szar:
meg 2 oldalt van az a cucc azokba bele akasztottam és lefogattam picit a karnál.. remélem érthető
bár nem értem gépezés közbe hogy a halálba törik le egy alkatrész a gépbe
2013. szept. 29. 16:50
7/9 anonim válasza:
ehhez kell egy uj hutotarto, megragasztani nem fogod tudni (pont a ragasztast fesziti). sztem vidd el a legkozelebbi sztech boltba vagy pc-bontoba, hatha van nekik valahol elfekvoben egy ilyen.
8/9 anonim válasza:
amugy anyagfaradas okozhatta a torest, van ilyen.
9/9 A kérdező kommentje:
oké köszi, hm talán a régi gépembe a pincében hasznát tudom venni ha talál ebbe... no de akkor csak ennyi a baj? nem kell pasztázni meg ilyenek?
2013. szept. 29. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!