God of War kérdése:
CMOS settings wrong tennivalók?
Figyelt kérdés
Egy idelye nem volt beindtva a gépem mert meghalt a videó kártya áztán vettem bele procit is a vidikártya melle egyszerre és kiszerelésnél éy hülye kivettem az alaplapot úgy ahogy van (Asrock 775i65g) és visszarakta de nem indult de kiderült mert pont ezt a procit nem támogatja...visszaraktam a másikat és betöltésnél kiirja hogy cmos settings wrong és f1 f2 között lehet választani...nos mi a teendő hogy újra működjön? ( fikázó kommentek kiméljenek )
köszönöm előre is
2013. szept. 29. 11:56
21/40 anonim válasza:
Akkor szerintem telepítsd újra a gépet
22/40 anonim válasza:
Szerintem akkor próbáld meg újra telepíteni a rendszert.
23/40 A kérdező kommentje:
nincs telepítő cd-m xd de megpróbálok szerezni havertól...más ötlet?
2013. szept. 29. 17:21
24/40 A kérdező kommentje:
na most eljutott az üdvöljük feliratig fél másodpercre...ezáltal nem lehet hogy meghalt az alaplap és folyton leáll?
2013. szept. 29. 17:23
25/40 A kérdező kommentje:
vagy lemerült az elem?
2013. szept. 29. 17:24
26/40 A kérdező kommentje:
mindig tovább birja most a felirat 5-6 mp ig ment
2013. szept. 29. 17:25
27/40 anonim válasza:
Szerintem a rendszer instabil.
28/40 A kérdező kommentje:
akkor először egy új windows aztán az alaplap ha nem jó?
2013. szept. 29. 17:28
29/40 anonim válasza:
Nem hiszem hogy az alaplappal lenne gond.
Nem melegszik esetleg túl a proci?
30/40 A kérdező kommentje:
eljutott az asztalig kb 10 mp csodálhattam a szép hátterem és megint leállt...akkor majd újrarakom ha nemjó akkor alaplap mi?
2013. szept. 29. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!