God of War kérdése:
CMOS settings wrong tennivalók?
Figyelt kérdés
Egy idelye nem volt beindtva a gépem mert meghalt a videó kártya áztán vettem bele procit is a vidikártya melle egyszerre és kiszerelésnél éy hülye kivettem az alaplapot úgy ahogy van (Asrock 775i65g) és visszarakta de nem indult de kiderült mert pont ezt a procit nem támogatja...visszaraktam a másikat és betöltésnél kiirja hogy cmos settings wrong és f1 f2 között lehet választani...nos mi a teendő hogy újra működjön? ( fikázó kommentek kiméljenek )
köszönöm előre is
2013. szept. 29. 11:56
2/40 anonim válasza:
load bios defaults lesz a te baratod (nyomj F2-t a BIOS-ba lepeshez, a tobbi a BIOS verziotol fugg h. hol talalod ezt a menupontot).
3/40 A kérdező kommentje:
rendben most per pillanat nem tudom megcsinálni de megpróbálom...és ha az se jó akkor ki kell szednem az elemet 1 percre ugye? miután kihúztam
2013. szept. 29. 12:06
4/40 anonim válasza:
Ha be tudsz lépni a Bios-ba, akkor nem kell kiszedned.
5/40 A kérdező kommentje:
ilyen biosom van ebbe hol lehet? és nem veszik el semmi ugye?
2013. szept. 29. 12:11
7/40 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm amint visszakapom a monitort megcsinálom majd irok este fele a fejleményekről :D
2013. szept. 29. 12:15
8/40 A kérdező kommentje:
na itt a bibi...nyomom ezerrel az F2-t de nem lép be a biosba ....most mit csináljak?
2013. szept. 29. 16:37
9/40 anonim válasza:
"nyomom ezerrel az F2-t de nem lép be a biosba"
Nyomkodd ezerrel a DEL billentyűt mikor indul a gép.
10/40 anonim válasza:
Pedig az alaplap kézikönyve azt írja. hogy F2-vel lép be a BIOS-ba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!