Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gond lehet abból hogyha...

Gond lehet abból hogyha letörik a proci egyik sarkán lévő tüske?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az a gondom hogy a minap akartam a CPU-ra felvinni új hőelvezető pasztát de mikor szedtem ki öcsém meglökött és elejtettem és a procim egyik sarkában a tüske kitört, olvastam sok helyen hogy működhet még bár én ezt kétlem, és ha működne is gondolom valamilyen kárt okozna a lapban.

Proci típusa: Intel Celeron SL77S 2.7 GHZ 128 K L2 Cache 400 MHZ

a kitört tüskéről linkelek képet:

[link]

Ami most benne van az kicsit gyenge:

[link]

Az a kérdésem hogyha az az egy tüske hiányzik attól még müködne vagy nem, és ha igen akkor okozhat bármilyen kárt is?

A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!

#processzor #kitörés #CPU #CPU tüske #processzor tüske #kitört tüske
2013. szept. 29. 10:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hát gondolom az az egyetlen tüske sem véletlenül volt ott a 478 láb között.

De sebaj, van egy 477 lábú procid :D

Próbáld ki, ha megy, oké.

Ha nem akkor ne sajnáld, elavult gép az már....

2013. szept. 29. 10:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy elavult csak az a gáz hogy nincs másik a procit meg úgy kaptam nevelő anyám bátyától mert a régi gépében volt és neki nem kellett, és új gép max csak karácsonyra lesz és az sem biztos, szóval valamit kellene vele kezdeni csak attól félek hogyha belerakom kárt is okozhat amit tényleg nem lehet már megoldani
2013. szept. 29. 10:38
 3/15 anonim ***** válasza:
Próbáld ki így, hogy működik-e, nem biztos, hogy nem megy. Ha nem indulna próbálj kicsit kontárkodni és akkor simán belerakod a letört labat, és rá a procit. Hátha érintkezik, bár lehet kontaktos lesz.
2013. szept. 29. 10:38
 4/15 A kérdező kommentje:
A letört láb már nincs meg az a gond de egyik haverom azt mondta azok a szélsők csak tartó lábak és nem biztos hogy számítanak a működésben, bár én így is parázok.
2013. szept. 29. 10:41
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy fölöslegesen pakolnának rá lábakat a procira.
2013. szept. 29. 10:42
 6/15 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem feleslegesen vannak rajta. De az még nem jelenti azt, hogy nem menne nélküle.

Ettől az alaplap nem károsodik maximum ami történhet nem indul el a gép.

2013. szept. 29. 10:43
 7/15 A kérdező kommentje:
Akkor neki futok hátha müködik ha nem akkor nem így jártam kihúzom a gyenguszabb procival karácsonyig
2013. szept. 29. 10:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy sikerült!
2013. szept. 29. 10:49
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem raktam be semmit abba a kis lyukba amibe a láb illeszkedett így vissza raktam ahogy volt, hát működni működik már csak az a kérdés hogy meddig...

[link]

2013. szept. 29. 11:02
 10/15 anonim ***** válasza:
A következő gépedig remélhetőleg, ezért mondtam, hogy egy próbát megér!
2013. szept. 29. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!