Szerintetek ez a Gamer PC jó lenne játékra?
Ez a konfig ,meddig vinné jól a játékokat ? KB milyen felbontáson ? Olyan grafikát tudna mint egy PS4 vagy egy Xbox One amik nemsokára jönnek ? :)
Alaplap : ASUS M5A97 EVO R2.0
Processzor : AMD FX6300 vagy 8350
Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz KIT CMZ8GX3M2A1600C9R memória
Western Digital 500GB 64MB SATA2 RE4 WD5003ABYX merevlemez de lehet kellene egy nagyobb HDD
LG GH24NS95RBBB fekete OEM DVD író
Sapphire 7950 3GB DDR5 Vapor-X 11196-09-40G videókártya vagy 7970
FSP Raider 550 táp
+ kellene mellé valami jó ház (milyet ajánlatok?) + valami jobb egér + billentyű (ezekből is ajánlhattok:)
Erre a Procira kell valami + hűtő vagy elég a gyári ? Én nem tuningolnám meg semmi ilyesmi ! Csak normális , hozzá értő válaszokat várok :)
Nagyon jó konfig, és FX6300-al vedd.
A Vayába nem férne be a VGA, én egy Thermaltake Commander MS-I-et vennék, hűtőkben nem vagyok valami jó, de én egy Alpenföhn Brockent ajánlok.
Ja és ez kenterbe veri a Next Gen konzolokat! (RAM-ban semmi nem veri le a PS4-et mivel GDDR5 a rendszermemória.)
Nem a legszebb ház, de nem is az a lényeg,hanem hogy szellős, minden elfér benne és még ha ventikkel is tele lehet pakolni.
"Ja és ez kenterbe veri a Next Gen konzolokat!"
Akkor tévedsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!