Milyen laptopot vegyek játékra, filmezésre, és mindennapi videóbeszélgetésékre?
Fontos lenne ha a legújabb játékok elmennének rajta High esetleg Ultra grafikán.(Például:Batterfield3 (később 4),Gta 4 majd később Gta 5,Dirt2,3,...)
Maximális keretösszeg 220 ezer forint vagy 240 ezer de az Windows-al.
Legalább intel core i7 vagy hasonló teljesítményü AMD cpu és egy elég erős VGA.
Különben a Dell márkát nagyon szeretem ,meg vagyok elégedve a termmékeikkel de az új inspiron szériát kicsit gyengének találom mivel csak 2 Ghz-es amíg más laptopok hasonló árkategóriában láttam már,2.5 vagy akár nagyobb,mint 3ghz-es intel core i7 processzorral és nagyon jó videókártyával.
Kialakítás nagyon kiváló csak hárdveresen elég gyengének találom.Az 1,3megapixeles kamera szerintem nagyon jó megoldás.
Biztosan laptop kell? Mert asztali gépet ennyiből igencsak jót lehet kihozni, de laptopból nem annyira. Legalábbis olyat ami játékra jó.
Talán egy Lenovo Ideapad Y570 lenne jó (i5-ös processzorral). Amúgy pedig ilyen árkategóriában, inkább jó multimédiás laptopot találsz, mint mostani játékokra valót. Battlefield 3-at ultrán rendesen ez az árkategória nem futtatja rendesen, a GTA 4-nek (és a 4-ből kiindulva az 5-nek is) elég erős gép kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!