Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek játékra...

Milyen laptopot vegyek játékra, filmezésre, és mindennapi videóbeszélgetésékre?

Figyelt kérdés

Fontos lenne ha a legújabb játékok elmennének rajta High esetleg Ultra grafikán.(Például:Batterfield3 (később 4),Gta 4 majd később Gta 5,Dirt2,3,...)

Maximális keretösszeg 220 ezer forint vagy 240 ezer de az Windows-al.

Legalább intel core i7 vagy hasonló teljesítményü AMD cpu és egy elég erős VGA.

#notebook #GTA 5 #GTA 4 #gamer notebook #noteszgép #laptop #Laptop játékra.Notebook játékra
2013. júl. 21. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
2013. júl. 21. 10:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Kicsit gyengének találom a processzor-ját ( 2 GHZ ).
2013. júl. 21. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gyenge.
2013. júl. 21. 11:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagy hátrány ,hogy nincs rajta D-sub.(VGA csatlakozó)
2013. júl. 21. 21:47
 5/8 A kérdező kommentje:

Különben a Dell márkát nagyon szeretem ,meg vagyok elégedve a termmékeikkel de az új inspiron szériát kicsit gyengének találom mivel csak 2 Ghz-es amíg más laptopok hasonló árkategóriában láttam már,2.5 vagy akár nagyobb,mint 3ghz-es intel core i7 processzorral és nagyon jó videókártyával.

Kialakítás nagyon kiváló csak hárdveresen elég gyengének találom.Az 1,3megapixeles kamera szerintem nagyon jó megoldás.

2013. júl. 21. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Biztosan laptop kell? Mert asztali gépet ennyiből igencsak jót lehet kihozni, de laptopból nem annyira. Legalábbis olyat ami játékra jó.

Talán egy Lenovo Ideapad Y570 lenne jó (i5-ös processzorral). Amúgy pedig ilyen árkategóriában, inkább jó multimédiás laptopot találsz, mint mostani játékokra valót. Battlefield 3-at ultrán rendesen ez az árkategória nem futtatja rendesen, a GTA 4-nek (és a 4-ből kiindulva az 5-nek is) elég erős gép kell.

2013. júl. 22. 12:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Biztos ,hogy laptopra van szükségem mert a pc-t nem tudom hordozni magammal.
2013. júl. 22. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, megértem, nekem is laptopra volt, mert sokat kell utaznom. Ez esetben, én továbbra is a Lenovo Ideapad Y570-et ajánlom. Elég jó kis laptop, azt hiszem 250 körül van win 7-tel.
2013. júl. 22. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!