3/11 anonim válasza:
Igen. Már rég használják ezt a módszert egyéb területen is: http://www.youtube.com/watch?v=9dxNN5IFl4o ;)
4/11 anonim válasza:
Szvsz az USB 5 voltos feszültsége és 500 mA körül áramerőssége nem elég ahhoz hogy az akkumulátort is töltse plusz magának a laptop alkatrészeinek is biztosítson áramot.
5/11 anonim válasza:
Nem fog működni.
Megmondjam miért ?
Ilyen rövid kábel nem ér el az USB-től az akksitöltö csatlakozóig.
6/11 bamboochatheone válasza:
Persze, az én Toshiba lapim is nap mint nap lemerült pár óra használat után, de megtaláltam ezt a kis ügyes találmányt és azonnal rendeltem egyet. El sem tudom mondani hogy mennyire megérte az a 3000 forint amibe került. Azóta nem töltöttem fel pedig már 4 hónapja. Nem elég hogy a töltőmet nem kell használnom de a hődisszipáció is majdnem nullára csökkent tekintve hogy a kábel nem egy sima USB-töltőfej átalakító hanem egy mikrocsip vezérelt áramfelvételszabályzó ami termikus megfigyeléssel állítja elő a maximális teljesítmény/legkevesebb hő állapotot. Nagyon jó! Rendeld meg!
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Jól néz ki, csak éppen "nem nyeri ki a vízbül a zoxigént", így nem fog működni.
9/11 anonim válasza:
Csak egy picit kéne gondolkodni... az aksiból az USB-be nem megy át az összes feszültség, hiszen az USB-n kívül még ezer más dologra kell áram a laptopban; tehát az USB kevesebbet vezérelne vissza, ergó ugyanúgy le fogsz merülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!