Laptop és Tv összekötés. Így működhet?
A tv régebbifajta, képcsöves samsung tv, csak s video, scart, meg rca bemenetek vannak rajta.
a LAPTOPON VISZONT NINCS s-video kimenet....
Neten találtam olyan vezetéket ami a d-sub (monitor csatlakozó) -t alakítja s-video kábellé....
ha ezzel összekötöm működhet?
Nem lesz semmi baja a laptopnak, ill tv nek...mert valahol olvastam hogy lefüstölhet mindjkettő akár ha valamit elrontunk:....:S
aktív jelátalakítót nem akarok, mert annyira kihasználva úgyse lesz, hogy megérje az árát.
Meg vmi tv output funkciót kéne tudnia a laptopnak vga-n (d-sub) keresztül...
Tudhatja? mert megnéztem a kézikönyvét így konkrétan nem írja....
a videókártyárol ami a laptopba van is csak ezeket az adatokat találtam:
Dual Link DVI
DisplayPort
HDMI
Single Link DVI
VGA
Maximum Digital Resolution 2560x1600
Maximum VGA Resolution 2048x1536
Multi Monitor yes
HDCP yes
HDMI yes
elszállhat????
most kicsit beparáztattál....:S
tehát akkor úgy csináljam, hogy kikapcsolva mindkettő, majd összekötöm ,és utána laptop be, majd tv be?
Annak az esélye hogy elszáll a videókarid, kb annyi minthogy holnap épp elüt egy autóbusz az utcán sétálva. Magyarul szinte semmi! :P Én és a haverjaim is évekig használtak ilyen kábeleket hogy összekössük a géppel a tv-t és ki be húzogattuk menet közben, őket, soha nem történt semmi.
De ha nagyon biztos akarsz lenni, akkor kapcsold ki a gépet és úgy dugd be a kábelt a tv-be.
Ha a laptopot a tv előtt kapcsolod be, akkor van esélye hogy valami kósza áram pont eltalálja a laptopodat mikor a tv bekapcsol, sőt így van nagyobb esélye mintha egyszerűen simán bekapcsolt tv és laptop mellett dugnád őket össze :D
Szóval mondom mégegyszer, laptopod kapcsold ki, csatlakoztasd össze a tv-vel (ami már be van kapcsolva) aztán kapcsold be a laptopot
De ha az eszedre hallgatsz, akkor sz@rsz az egészre és menet közben összedugod őket, én még nem is hallottam hogy ebből bármilyen probléma történt volna valaha, ez csak elméleti feltevés hogy bajt okozhat, biztos volt rá konkrét példa már a világon, de max pár száz 15 év alatt :D
Gixer van...:S
az összes ilyen kábel amit néztem ún. "anya" s video véggel van ellátva, és a tv-n is "anya" s video kimenet van.
Most találtam mást...
Ezzel működhet?
vga to 3 rgb
rca kimenet van a tv-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!