Mi történhetett a katódsugárcsöves monitorommal?
kint egy hatalmas vihar pusztított(villámlással,dörgéssel mindennel)miközben én bent számítógépeztem.Aztán egyszer elment az áram és nem is jött vissza csak másnap reggel.Kapcsolnám be a gépét erre azt látom hogy nem működik a monitor.a kicseréltem a tápkábelt.akkorsejo,amit a következő hibaüzenettel jelez:
SYNC. OUT OF RANGE
Ez mit jelent?Még javítható a probléma?
a válaszaitokat előre is köszönöm
Próbáld ki, ha van rá lehetőséged, hogy más géppel működik-e a monitorod! Lehet, hogy a videókártyád ment tönkre...
És nem kioktatásként, de vihar közben ki illik húzni az elektromos eszközöket, mert könnyen hasonló gondok adódhatnak... Még ha nem is vág bele a villám, áramszünet előtt akkor is egy feszültséglöket szokott érkezni, ami károsíthatja az eszközöket.
köszönöm..tudom nagy felelőtlenség volt.
A szomszédtól kölcsönkértem az ő monitorját.és azzal működik,ergo a monitorral van a probléma,csak nem tudom hogy javítható-e mert nem értem a hibaüzenet jelentését.
köszi:)
a válaszod érthető és tartalmas volt.
már vettem is egyet samsung 943 NW csak gondoltam hasznosíthatnám még valamire.megjavítattom és eladom.de nem kapnék érte túl sok pénzt így nem érné meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!