Tervezett konfigurációval kapcsolatos tudnátok segíteni? (több lent)
Figyelt kérdés
proci: AMD FX 8350
RAM: Crucial 8Gb ballistix sport DDR3 1866MHz
alaplap: ASRock 970 Extreme4
vid.kártya: AMD Radeon GDDR5 1GB
táp: Cooler Master GX650W 650W Bronze
és a kérdés végül az lenne hogy minden stimmel ? nem néztem el valamit, hogy nem passzol, nem támogatja 1-2 dolog egymást stb. pls írjátok meg
2013. szept. 27. 09:08
2/4 anonim válasza:
jah meg gép házat sem írtál pedig fontos hogy ha esetleg nem fér bele a vga akkor cumi van
3/4 A kérdező kommentje:
bocs XD a VGA egy HD7770
gépháznak meg a mostanit terveztem hogy meghagyom mert igazából ezt akarom átalakítani AMD-re a mostani alaplapom egy ASUS P5G41T-M LX de az ez előtti alaplapom bőven nagyobb volt csak az a baj ha a gépházamról szinte semmit nem tudok :S
2013. szept. 27. 09:26
4/4 anonim válasza:
hát ha egy 7770-et akarsz úgy elég aránytalan lesz a konfig...szerintem egy fx 6300 jobb választás lenne és mellé akkor egy 7850 esetleg ha memóriából is 4 gb-ot veszel és tápból is egy 500-550w(persze minőségi) akkor talán belefér egy 7870 is. Vagy ha addig megelékszel hogy kicsit alacsonyabb grafon nyomod akkor persze később tudsz jobb vga-t is venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!