Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Régi gépembe kellene pár új...

Régi gépembe kellene pár új alkatrész?

Figyelt kérdés

Szóval most a gépem : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00 GHz

3072MB RAM

ATI Readon HD4600 vidikari.Hogyan lehetne kicsit javítani rajta?

Amiket szeretnék hogy elfusson rajta : Rust, talán GTA IV , Far Cry 3..

Válaszodhoz írd azt is kérlek, hogy hogyan futnának az alábbi játékot a te általad ajánlott alkatrészekkel.

2013. szept. 24. 21:00
1 2 3
 11/23 Gábor_79 ***** válasza:
Relatív. A gyárinál halkabb vagy általában halk? 6-8-12k Forint.
2013. szept. 29. 22:26
 12/23 A kérdező kommentje:
Gyárinál halkabb.Tehát ha mondjuk este játszom nem akarom felkelteni az egész családot a zúgással :D
2013. szept. 30. 12:54
 13/23 Gábor_79 ***** válasza:
Szóval hitelesen nem tudok nyilatkozni csak vélemények alapján másodkézből. Ha az itt leírt házat választod, abba max. cpu hűtő 155mm. Túl drága se legyen, mert akkor a processzor ára felét teszi ki. Akárhogy is 6000-nél olcsóbban nem találtam. Ha az Fx-6300-at választod azzal még elbír alap órajelen halkabb üzemben a CM hyper Tx3 evo: [link] Azért ezt mondom, mert több helyen ezzel a proci+hűtővel véleményeztek, szóval működik hatékonyan együtt. Hoszabb távon nem tudom, de nem sok negatív véleményt láttam. A 8150-re is van hűtő, ez is biztos rámegy, de talán 1-2 ezressel jobb kellene (az AM3+ kompatibilis hűtőkbe nem merültem bele). Személy szerint én másik hűtőt vettem, annyira nekem nem szimpi.
2013. szept. 30. 16:28
 14/23 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm a segítséget, ment a zöld kéz. Többi kérdéseimmel (ha lesznek) nem foglak zaklatni :D Majd megkérdezek valakit a konzolboltba vagy valami. Mégegyszer köszönöm!
2013. szept. 30. 19:09
 15/23 Gábor_79 ***** válasza:
Nem volt zaklatás - ez az oldal célja. Ha már senki más nem felelt pillanatnyilag, próbálkoztam. Válaszolnak itt is minden további nélkül. A boltban egy-két ember véleményét hallhatod, aki lehet elfogult vagy ilyen-olyan érdekek vezérlik, itt meg több az eshetőség.
2013. szept. 30. 20:20
 16/23 anonim ***** válasza:
BOCSÁNAT, hogy így belekontárkodok a kérdésedbe, de DDR2-höz mennyibe kerül 2GB RAM, 4GB RAM, és 8GB RAM? Mégegyszer bocsánat, csak végigolvastam, és ezek alapján tudom, hogy e téren többet tudtok nálam!
2013. okt. 3. 18:59
 17/23 Gábor_79 ***** válasza:
100%

Nem tesz semmit. Főoldal > Memória > felül szűkíted a találatokat 'DDR2'-re > márkától, sebességtől függően változó: [link] pl.

Szükséges választás előtt megnézni az alaplapod típusát, specifikációját, - a gyártói oldalon megtalálod - hogy megtudd mennyi az a frekvencia amit a lap maximálisan támogat, azaz elvisz. Az fölött felesleges gyorsabbat venni, pénzkdobás. Úgysem használja ki a géped. - A DIMM jelzésű memória laptopmemória; az nem játszik az esetedben. Nagy eséllyel non-EEC memóriát használsz (hibajavítás), tehát olyat nézz amihez nincs odaírva semmi vagy ha "EEC modul"-t írnak - az nem jó.

2013. okt. 3. 19:43
 18/23 Gábor_79 ***** válasza:
100%
DDR2 2 Gb 5800 Ft-tól. 4 Gb 15600 Ft-tól. 8 Gb 40000 Ft-tól.
2013. okt. 3. 19:59
 19/23 anonim ***** válasza:
Így lassan 6 év után (sajnos nagyon ritkán járok fel) köszönöm a választ! :) Ment a zöld mindenre! :)
2019. jan. 20. 18:58
 20/23 Gábor_79 ***** válasza:
Te, nincs mit! De akkor végül megveszed a hardvereket?
2019. jan. 20. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!