Mennyire számít hogy egy VGA-nak van-e 3D támogatása? És egyáltalán mire jók a 3D támogatás nélküliek? Játékra is jók vagy csak hogy nézzem a monitort?
Csak azért kérdezem mert elég sok VGA-t lehet kapni ami nem támogatja a 3D-t. Árszintben is megegyezek a támogatott és nem támogatott kártyák, épp ezért nehéz kiszűrni őket. A dobozukon sem tüntetik fel.
Ma bementem egy PC boltba, hogy körülnézzek VGA téren, találtam is jó párat. Itthon utána néztem és nincs 3D támogatás. A boltos azt mondta hogy játékra is jó. Akkor most mi van?
Ez csak egy példa, sok ilyet találok.
Ez a VGA különben alkalmas játékra? Mert ilyet árulnak nálunk egy PC boltba.
A 3D-s technológiával rendelkező VGA kártyákkal (Nvidia 3D Vision, AMD HD3D) és egy 3D megjelenítővel (3D monitor/TV) valós idejű 3D-ben lehet játszani bizonyos játékokat. Ennyivel tudnak többet a 3D képes videokártyák.
Nvidia 3D Vision Ready játékok: [link]
Kevered a 3D játékok hardveres támogatását és a 3D filmek megjelenítésének támogatását.
Tovább bonyolítják a dolgot azok a 3D játékok, amiket 3D-ben is lehet játszani, azt hiszem én is kezdek belebonyolódni....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!