Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet az LCD monitorom...

Mi baja lehet az LCD monitoromnak?

Figyelt kérdés

Már több hónapja csinálja azt hogy mikor bekapcsolom a gépet kb 25-30 percet kell várnom hogy bejöjjön a kép.A kék lámpa csak villog és belül olyan fura halk csipogó sípoló hangot lehet hallani.Ha bejön a kép utána tökéletesen működig de addig várni kell.Szerintetek mi lehet a baj?

A monitorom egy 19"Syncmaster 940 N Lcd

2009. nov. 6. 00:45
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szia ,én is igy-jártam csak én azthiszem én csesztem el-mert ventilátorral hütöttem 1x-és utánna kezte el csinálni.Tanulságos (nemlehet hüteni ventilátorral!
2010. jan. 12. 23:39
 12/16 anonim ***** válasza:
"látszik a 0 % értékeléseidből hogy semmihez se értesz semmit" miwan? mit nem értek hát honann tudjamm most h et oan csóró vagy h veszel egy szar ekránt és én csak akarok segiteni te meg ... hát bazz most mittomén bazz nem érthet az ember mindenhez de elég sok minden hez értek de most ien gondok sztem az ekránnal van a baj ugy h garanciát vedd elő és mennj becserélni
2010. jan. 13. 11:36
 13/16 anonim ***** válasza:
"látszik a 0 % értékeléseidből hogy semmihez se értesz semmit" mi? kinem ért semmihez hát mittomén hogy te most mi a baja én a tehejedben elő venném a garanciát elmennék ahol vetted és ...
2010. jan. 13. 11:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Hoppá 2x irtam le :D mert nemláttam h másik oldal :D
2010. jan. 13. 11:39
 15/16 anonim ***** válasza:

"...de elég sok minden hez értek ..."

kedves 0%- os!

elhiszem, hogy elég sokmindhez értesz, de az bizonyos, hogy két témakörben erős kihívásokkal kell szembenézned:

- a helyesírás

- elektronika

(persze van egy harmadik is, a kulturált vitatkozás...)

2010. jan. 13. 15:46
 16/16 A kérdező kommentje:

"hát honann tudjamm most h et oan csóró vagy h veszel egy szar ekránt és én csak akarok segiteni"

hát ne haragudj de te honnan veszed hogy én csóró vagyok?

45 ezerért vettem a monitort és már lejárt a garanciája úgyhogy nem fogják megjavítani.

ja és tanulj meg írni mert alig tudtam elolvasni az írásod xD

Amúgy még mindig sz@r a monitor de még nem vittem el szerelőhöz mert lusta voltam rá xD

2010. jan. 14. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!