Mi baja lehet az LCD monitoromnak?
Már több hónapja csinálja azt hogy mikor bekapcsolom a gépet kb 25-30 percet kell várnom hogy bejöjjön a kép.A kék lámpa csak villog és belül olyan fura halk csipogó sípoló hangot lehet hallani.Ha bejön a kép utána tökéletesen működig de addig várni kell.Szerintetek mi lehet a baj?
A monitorom egy 19"Syncmaster 940 N Lcd
inverter hiba.
a háttérvilágás csöveket meghajtó áramkör indul nehezen, valószínűleg a kondenzátorok kezdik megadni magukat.
természetesen meg lehet javítani.
ha valóban csak kondihiba, akkor csak egy- két ezer ft, ha esetleg csőcsere is szükséges, akkor már jóval húzósabb az ár. (min. 10, de inkább a 20- hoz közelebbi ezer...)
ha 20 ezer akkor inkább kipótolom egy 10 ezerrel és veszek egy újat.Remélem hogy csak a kondik rosszak.
Köszönöm a választ majd elviszem egy szerelőhöz.
"aakkor inkább vegyél uj alaplapot meg egy jókis videó kártáyt és nem leszz ien bajod"
csak az a baj hogy egy alaplap meg egy videó kártya nem oldja meg a problémámat.
A monitort rákötöttem másik számítógépre és ugyan ezt csinálta.Az én gépemre meg raktam egy másik monitort és tökéletesen működik.
Szóval kizárásos alapon a monitor lehet hibás.
látszik a 0 % értékeléseidből hogy semmihez se értesz semmit :D kipróbáltam másik ÚJ vezetékkel is és úgy se működik.Nem írtam volna ki a kérdést ha olyan baja lenne a monitornak amit meg tudok oldani.
sajna marad a szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!