A következő konfigurálást raktam össze. Vélemény? Ár/Érték arányban jó? "Kielégíti" a szükségleteimet? Többi lent.
Szabadidőmben játékra,amúgy meg egy átlagos felhasználásra(Office,Böngészés,Letöltés..).
Esetleg virtuális gépek működtetésére(Windows Server 2008,XP,Ubuntu,openSUSE),hálózatok tervezésére virtuálisan(Pl:Packet Tracer).
Hogy miért?Rendszergazdának tanulok...
alaplap:Asrock FM2A75 PRO4-M
processzor:AMD A10 5800K processzor
processzor hűtő:Cooler Master Hyper T4 RR-T4-18PK-R1
memória:Corsair 2x2GB DDR3 1600MHz CMZ4GX3M2A1600C9
merevlemez:Seagate 2TB 64MB SATA3 ST2000DM001
tápegység:FSP HEXA 500W
gépház:Cooler Master Elite 342 RC-342-KKN1-GP fekete
ez mennyibe is kerülne?
összességében egész jó, de én inkább hexa 400-ast vennék, mivel az 500-as nem éri meg vagy esetleg raider-t. Játékra hát még elmegy, de a munkára tökéletes.
1.
Pontosan,ahogy mondod.Akkor belecsapatok 8GB RAM-ot.
2.
Ez körülbelül 105k,CD/DVD író/olvasó-t nem számoltam bele,mert azt a jelenlegi gépemből át tudnám rakni.
Megfogadom a tanácsodat,akkor körülbelül 3-4k lejön még belőle.Viszont többe kerül,mert akkor még 4GB RAM-ot pluszban bele kell rakni.
Mindig is gyenge gépeim voltak,nem vagyok akkora játék örült,hogy mindig a legújabb és a legnagyobb gépigénnyel rendelkező játékokat akasszak ki vagy játsszak.
Elsősorban,amit játszanék MULTIban pl:MW2-3,CSGO...
Amit feltüntettem a kérdésnél RAMnál körülbelül 6-7 ezerrel drágábbak.
Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CML8GX3M2A1600C9
vagy
Corsair 8GB DDR3 1600MHz CMZ8GX3M1A1600C10
Árban megegyeznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!