Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen headset-et ajánlanátok?

Milyen headset-et ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egyet úgy 5000ft körül, de ha nagyon muszáj 8000-ig még fel megyek.

2013. szept. 22. 01:16
 1/6 BM-Striker ***** válasza:
Vegyél egy olcsót, egy 8000ft-os ugyanúgy tönkre megy egy év alatt, mint a 2000ft-os.
2013. szept. 22. 01:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nem, mert aminek ára van annak minősége is.És egyébként is sok különbség van: kényelmesség,mikrofon minőség,hangminőség és ezek nagyon is fontosak...
2013. szept. 22. 01:27
 3/6 BM-Striker ***** válasza:
Nekem már volt 3db 6-8k körüli Logitech-em, és mindegyik kontakthiás .
2013. szept. 22. 03:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Most nem akarok köcsög lenni de nekem 28E ft os fülesem van már lassan 1,5 éve és semmi baja :/ szerintem jobb ha 8k ért veszel. Haveromnak is ilyen van lassan 2 éve és még mindíg jó neki és jól szól és a mikrofonja is egész jó ennyiért.

[link]

2013. szept. 22. 07:14
 5/6 anonim ***** válasza:

8000 Ft alatt a Sharkoon Rush a legjobb ár/érték arányú headset, amit már 3500 Ft körül megkapsz: [link]

Headsetet ennél drágábban nem érdemes venni, mert ezen felül mindegyik túlárazott, hatalmas felárat fizetsz a mikrofon megléte és a "Gamer" címszó miatt. pl: egy 20000 Ft-os Gamer headsetnél garantáltan jobban 2x jobban szól egy 10000 Ft-os belépőszintű Hi-Fi fejhallgató.

Egy bizonyos gyártótól(Superlux) már 10000 Ft alatt olyan Hi-Fi hangzást kapsz, ami nagyjából a 20000-30000 Ft között kapható Sennheiser fejhallgatók szintjén van, és akkor a tartósságról még nem is beszéltem, mert pl a Superlux HD668B típus kábele cserélhető is, ami szinte egyedülállónak számít a 20000 Ft alatti fejhallgatók között.

[link]

[link]

Ajánlom, hogy olvasd át az alábbi kérdésre tett ajánlatokat: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..

2013. szept. 22. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
na szóval gyerekek zenéhez Hifis fejhallgató kell, ami játékra nem a legjobb, és filmnézésre sem, pont azért nem mert zenére vannak tervezve, de egy Hifis Fejhallgató 50000 Ft-tól kezdődik, viszont ahhoz hogy ezeket a fejhallgatókat meg tudd normálisan hajtani kell egy normális nem alaplapi hangkártya ami alsó hangon is 25000-30000 Ft, a Headsetek azok jók filmnézésre, játékhoz, és persze beszélgetéshez pl: Skype, Viber, de ott is butaság hogy 10000 Ft felett java részt túlárazott headseteket lehet venni, vannak ilyenek is persze mondok pár gyártót SteelSeries, Kingston Hyper X Cloud, Razer, Roccat, stb. de vannak nem túl árazott és ezeknél hangminőségben jobb vagy sokkal jobb headsetek ilyen a Plantronics GameCom 388, 788, Plantronics Rig 500E, a 388 amit írtam az minden tekintetben jobb mint a Sharkoon Rush Core, Genius, amik még belépő szinten is gyengék hangminőségben, a Plantronics egy jó hangminőségű masszív,tartós headset jó árazással Dolby Prologic 2X hangzással ez szinte az összes Plantronics headsetre igaz a Dolby hangzás is mivel ezek a headsetek 7.1 az az 8 csatornát tudnak virtuális térhangzást tudnak, de még is sokkal jobb minőségben, mint mondjuk olyan headsetek amik nem rendelkeznek Dolby hangzással, ezek a headsetek rendelkeznek Dolby hangzással [link] ezek közül bármelyiket választod jó lesz vele játszani, és mozizásra, de van nem Dolby headphone ilyen a Razer BlackShark Expert 2.0, Razer Hammerhead Pro V2, viszont a Razer Kraken,Tiamat headsetek nem érik meg az árukat, kérdező a Plantronics GameCom 388 már 8000 ft-on kívül esik de még 10000 Ft-ból kitelik, és az összes hasonló árkategóriájú headsettől jobb a 388 , Fejhallgatókból jó a SONY, ami elérhető áron mondjuk ez is relatív olyan 30000 Ft-ért már jó SONY Fejhallgatótó lehet venni,vagy AKG de az igazán jó SONY és AKG Hifis Fejhallgató is 50000 Ft felett vannak, csak úgy mint az Audio-Technika,Beyerdynamic,Yamaha, headsetekkel is lehet zenét hallgatni, de ne várjatok olyan minőséget zenében mint egy kifejezetten a zenéhez tervezett Hifis Fejhallgatóktól.
2016. aug. 17. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!