Milyen headset-et ajánlanátok?
Most nem akarok köcsög lenni de nekem 28E ft os fülesem van már lassan 1,5 éve és semmi baja :/ szerintem jobb ha 8k ért veszel. Haveromnak is ilyen van lassan 2 éve és még mindíg jó neki és jól szól és a mikrofonja is egész jó ennyiért.
8000 Ft alatt a Sharkoon Rush a legjobb ár/érték arányú headset, amit már 3500 Ft körül megkapsz: [link]
Headsetet ennél drágábban nem érdemes venni, mert ezen felül mindegyik túlárazott, hatalmas felárat fizetsz a mikrofon megléte és a "Gamer" címszó miatt. pl: egy 20000 Ft-os Gamer headsetnél garantáltan jobban 2x jobban szól egy 10000 Ft-os belépőszintű Hi-Fi fejhallgató.
Egy bizonyos gyártótól(Superlux) már 10000 Ft alatt olyan Hi-Fi hangzást kapsz, ami nagyjából a 20000-30000 Ft között kapható Sennheiser fejhallgatók szintjén van, és akkor a tartósságról még nem is beszéltem, mert pl a Superlux HD668B típus kábele cserélhető is, ami szinte egyedülállónak számít a 20000 Ft alatti fejhallgatók között.
Ajánlom, hogy olvasd át az alábbi kérdésre tett ajánlatokat: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!