Milyen jó Headset-et ajánlanátok?
Üdv!
Természetesen játékra kéne. Igazából halványlila gőzöm sincs milyen árkategóriában kéne milyet keresni, esetleg az adatoknál melyik érték mikor jobb (magasabb, kisebb), ezért úgy döntöttem rátok bíznám. (Meg sok helyen az adatok le sincsenek írva, így meg nem tudok vele kezdeni semmit). A maximum az olyan 10 ezer körül lenne, de persze ha valamivel drágábban van jobb, akkor olyat is mondhattok, nem fogok megsértődni :D Köszi előre is.
Igaz hogy nem 10.000Ft de azért nézd meg:D
Utánanéztem, írták pár helyen, hogy a magas hangok nem valami jók. Nem tudom, hogy akkor ez tényleg nem jó, vagy ennyi pénzért ennyi lesz. Persze olyasvalaki írta, aki jobb füleseket is próbált már. Mivel átlagember vagyok, így átlagember véleménye érdekelne, azaz valaki (ha esetleg van neki ilyen) mit tud róla mondani? Egyébként més tán 15-ig kb. belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!