Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha a már lejárt garis mp4...

Ha a már lejárt garis mp4 lejátszómnak betört a kijelzője, azt ki lehet cseréltetni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
persze ki lehet cserélni, pénz kérdése, de én akkor újat vennék
2009. nov. 5. 20:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Kb. mennyiért cserélik ki? 25-ért vettem a lejátszót, de nagyon szeretem.
2009. nov. 5. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:
f*szt cserelik ki...te irtad hogy mar nincs rajta garancia...ilyenkot mar csak jaivtani tudjak...
2009. nov. 5. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
es kulonben is,nem azert tort be a kijelzoje mert a gyarban rosszul csinaltak valamit...hanem gondolom te csinaltal vele valami.ilyen a garancia se er semmit.
2009. nov. 5. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Kicserélik, csak fizetni kell érte. Bemész egy szervízbe, és megérdeklődöd az árat, ami lehet, hogy megközelíti egy új mp4lejátszó árát, és ennek függvényében eldöntöd, hogy ki szeretnéd-e cseréltetni. (Nem értem ilyenről miért kell ide kérdést kitenni, de mindegy..)
2009. nov. 5. 20:32
 6/9 A kérdező kommentje:

te szerencsétlen: Azért írtam hogy ki cserélik, mert sejtettem, hogy nem fogják megjavítani................

A másik embernek köszönöm a válaszát, úgy látszik akkor muszáj lesz újat venni.

2009. nov. 5. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez a szerencsétlenezés kinek szólt?

Egyébként előbb kérdezd meg, hogy mennyiért vállalja el, ha elvállalja. Utána vegyél újat szerintem.

2009. nov. 5. 20:58
 8/9 A kérdező kommentje:
20:18, 20:19-nek.
2009. nov. 5. 21:14
 9/9 anonim válasza:
Nah sztem ne cseréld ki mivel drága lenne, ezért vegyél magadnak egy újat www.sunstore.atw.hu itt találsz magadnak olcsón 1 újat
2009. dec. 31. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!