Kell új alaplap?
Sziasztok, a mai nap beszéltem az apámmal, mert akarok új procit, hogy mondjanak valami jó pénzszerzési lehetőséget.
Nekem apám azt mondta, ha akarok új procit, akkor kell új alaplap is.
A gépem a következő. Ha rossz teszek be bocsánat, de nem értek a gépekhez, én csak gamer vagyok.
Minősítés : 4.8 élményindex.
Proci : AMD Athlon II X2 250 3.53 GHz
RAM : 4 GB
64 bites.
Service pack 1.
2 magos.
Eléggé gyenge a gépem, de szerintem csak proci kéne a jobb minőséghez, mármint én ezt vettem ki belőle.
Nem tudom hol kell megnézni az alaplapomat, stb-t. csak ezeket tudtam megnézni a számítógép programba.
Kérlek titeket írjatok ötleteket.
És mondjátok meg az igazat.
Ilyen Procit akarok venni. Intel Core 2 Quad Q9300 2,5GHz LGA775 Processzor
V
AMD Bulldozer x8 FX-8150 3.6GHz AM3+ Processzor
Szerintetek ezen elfutna jól kicsi akadás, vagy akadásmentesen a GTA V, BF 3, Simcity 2013?
Az adatokat pl. Everest programmal tudod megnézni, és utána tudunk pontosabb eredményt mondani arról, hogy mi futna el, mert nem csak a processzortól függ, hanem a VGA-tól is, meg attól, hogy mekkora felbontásban játszol.
De ha ezekre a procikra akarod cserélni, akkor kell új alaplap, mert neked most AM3-as foglalatos van, az FX-8150-nek meg AM3+ -ba megy bele, a Core 2 Quad meg LGA775-ös foglalatáról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!