Dikk kérdése:
Ram bővítés (lent)?
Figyelt kérdés
Van 2x2 gb 1333 kingmax ramom. Játékra használom egy 3570kval aminek összekapcsolva használom az integrált vga-ját egy 7870-el. Az ivga a ramból táplálkozik(tehát a ramot használja videomemóriának is), meg a windows, tehát a kérdés: Érdemes e megtoldani 2, netán még 4 gb rammal? Esetleg még cpu oc is szóba jöhet, és hosszútávban gondolkodok.2013. szept. 19. 23:10
1/4 anonim válasza:
Úgy érted, hogy Multi-GPU módban használod az Intel processzorod IGP-jét egy AMD HD7870-es videokártyával?
Azt meg hogyan?
Még az AMD APU-k is csak HD 6570-6670 videokártyákkal képesek Multi-GPU módra.
Szerintem te csak azt gondolod, hogy multi módban mennek, pedig nem.
Így aztán a CPU-nak a DMA módú meghajtókon kívül nem kell semmivel osztoznia a memórián.
2/4 A kérdező kommentje:
Van az a virtu vmp nevű program, ami az alaplaphoz jár, hogy a 7870 összedolgozig az igpu-val így elérve teljesítménynövekedést.
2013. szept. 20. 19:11
3/4 anonim válasza:
Nézd meg egy programmal menyire vannak kihasználva a RAM és pl. játéknál 100%-os a kihasználtság akkor érdemes venni hozzá ja és milyen a proci amit említettél mert én is ilyet akarok venni?
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon jó proci,egy ninja 3 hűtővel szerelve, így alapon csak 25 30 fok, játéknál 35 40 fok tehát nem mondanám nagyon melegedősnek. Egyenlőre tuningot nem igényel, de azért vettem ilyet hogyha egyszer kevés lenne akkor húzva még megállná a helyét. Kb 5-6 év múlva is. Ha ilyet veszel egy jó ideig nem kell cserélned, mondjuk most az intel új foglalatot vezetett be, tehát lehet érdemesebb venned egy 4670k-t de tök mindegy, mert mire csereérett lesz addigra már megint új foglalat lesz:)
2013. szept. 21. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!