Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy ASRock FM2A55-DGS lapon...

MaXXeGee kérdése:

Egy ASRock FM2A55-DGS lapon egy Athlon II. X4 740-es procival kellene képet kapnom az alaplapi VGA porton?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Számomra nem teljesen egyértelmű amit az alaplap gyártója leír, ezért teszem fel ezt a kérdést. Az olvasottakat én úgy értelmeztem, hogy az alaplapi VGA porton akkor kapok képet, hogy ha A-series APU-t rakok rá. Helyesen értelmeztem, vagy kellene a 740-es procival is működnie?

Köszi előre is!

2013. szept. 19. 13:14
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Helyesen értelmezed. Az FM1 és FM2 -es alaplapokon csak egy előkészítése van meg a videokártyának, tehát hiába van rajta D-SUB, DVI csatlakozó, nem lesz rajta kép, ha nem A-series APU -t veszel hozzá (ami a GPU -t tartalmazza).

Ha 740 -es procit akarsz, szükséged lesz külön diszkrét videokártára.

2013. szept. 19. 13:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. szept. 19. 13:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Jól gondolod.

Az FM2 alaplapokon azért van valamilyen vga kivezetés, mert az APU-ba integrált videokártya jelét, valahogyan ki kell vezetni a gépből, hogy eljuthasson a monitorhoz.

De magán az FM2-es alaplapon nincs videochip. Egyiken sem.

2013. szept. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!